Agenda de l'Alcaldessa

Dijous, 19 d'abril de 2018

Agenda pública: dijous dia 19  d'abril de 2018.


Avui tinc reunió sobre la urbanització de Mas Alba. Seguidament, reunió de treball amb la policia local.  Al migdia,  aniré a Sant Camil a una reunió del Consell  Rector.  A la tarda, junta de govern del Consell Comarcal.  BON DIJOUS!! Una imatge dels autobusos publicitant la nostra fira dels indians!!

Hoy tengo reunión sobre la urbanización de Más Alba. Seguidamente, reunión de trabajo con la policía local.  Al mediodía , iré a Sant Camil a la reunión del Consejo Rector. A la tarde, junta de gobierno del Consejo Comarcal.  BUEN JUEVES!! Una imagen de los autobuses publicitando nuestra feria de los indianos!!

                                                        

                                                   

Dimecres, 18 d'abril de 2018

Agenda pública: dimecres dia 18 d'abril de 2018.

Aquest matí començo contestant correus i trucades.  Seguidament,  tinc roda de premsa per presentar el Festival Fes+Chapeau al nostre municipi.  Al migdia,  reunió amb Fem Poble i després,  visita de veïns i veïnes.  BON DIMECRES!!

Esta mañana empiezo contestando correos y llamadas pendientes. Seguidamente, tengo rueda de prensa para presentar el Festival Fes+Chapeau  en nuestro municipio.  A mediodía, reunión con Fem Poble y después, visita con vecinos y vecinas. BUEN MIÉRCOLES!!

                                               

Dilluns, 16 d'abril de 2018

Agenda pública: dilluns dia 16 d'abril de 2018.


Aquest matí tinc una reunió per definir el pla d'ocupació que l'Ajuntament posarà en marxa.  Seguidament,  reunió de treball amb el grup municipal popular.  Desprès, aniré a l'Escola Mediterrània a parlar amb els nens i nenes que em van enviar una carta amb preguntes i suggeriments pero al poble.  Al migdia, aniré a la roda de premsa per presentar el festival Son Solers.  BON DILLUNS !!


Esta mañana tengo una reunión para definir el plan de ocupación que el Ayuntamiento pondrá en marcha. Seguidamente, reunión de trabajo con el grupo municipal popular. Después, iré a la Escuela Mediterránea para hablar con los niños y niñas de segundo que me enviaron una carta con preguntas y sugerencias para el pueblo. Al mediodía, iré a la rueda de prensa para presentar el festival Son Solers. BUEN LUNES !!!

                                                       

Dimarts, 3 d'abril de 2018

Agenda pública : dimarts dia 3 d'abril de 2018.

Aquest matí començo amb una reunió sobre el projecte de l'Autòdrom. Seguidament, reunió de coordinació amb l'Equip de Govern.  Al migdia, Junta de Govern Local, que entre molts temes, es farà l'adjudicació de les obres de millora de la xarxa d'aigua del carrer Murillo de Les Roquetes que fa molta falta (Us adjunto els temes per aprovar a la junta). Seguidament, agendaré visites de veïns i veïnes que estan pendents. BON DIMARTS !!

Esta mañana empiezo con una reunión sobre el proyecto del Autódromo. Seguidamehte, reunión de coordinación con el Equipo de Gobierno. Al mediodía, Junta de Gobierno Lical, que entre muchos temas, haremos la adjudicación de la mejora de la red de agua de la calle Murillo de Les Roquetes que hace mucha falta (Os adjunto los temas para aprobar en la junta). Seguidamente, agendaré visitas con vecinos y vecinas que están pendientes. BUEN MARTES !!

/documents/10180/1259794/Ordre+del+dia+de+la+Junta+de+Govern+Local+de+data+3+d%27abril+de+2018/122d01fe-e21e-4fe2-a1ec-6af5ffe5462e

 

Dimarts, 27 de març de 2018

Agenda pública: dimarts dia 27 de març de 2018.

 

Aquest matí he començat amb la visita de diferents obres que tenim al municipi. Seguidament, he agendat visites i signatura de documentació. Ara, tinc reunió de coordinació de l'Equip de Govern i preparació del Ple Municipal d'aquesta tarda. Al migdia, Junta de Govern Local, on entre d'altres temes s'adjudiquen les obres de la pista d'Skate de Ribes i l'arranjament del camí de Les Torres. A la tarda, Ple Municipal a les 18.30h a la Casa de la Vila i retransmissió per Xiptv CanalBlau!! BON DIMARTS!! continuem treballant!!

 

Esta mañana he empezado con la visita a diferentes obras que tenemos en el municipìo. Seguidamente, he agendado visitas y firmas de documentación. ahora, tengo reunión de coordinación del Equipo de Gobierno y preparación del Pleno Municipal de esta tarde. Al mediodía, Junta de Gobierno Local, donde, entre otros temas, se adjudican las obras de la pista d'Skate de Ribes y el arreglo del camino de Les Torres.  Por la tarde, Pleno Municipal a las 18.30h en la Casa de la Vila y la retransmisión por canal blau ! BUEN MARTES!! continuamos trabajando!!