Agenda de l'Alcaldessa

Dimarts, 24 de juliol de 2018

Agenda pública: dimarts dia 24 de juliol de 2018.


Aquest matí he tingut reunió de treball amb el serveis de mediació per veure si podem iniciar tallers de convivència a les escoles. Després, coordinació amb l'equip de govern i al migdia, Junta de Govern Local.  A la tarda, trobada amb companys i companyes.  BON DIMARTS!!  Estem dibuixant la millora del parc infantil Rafael Alberti, poc a poc anirem millorant tots els parcs infantils!!

Esta mañana he tenido reunión de trabajo con el servicio sé mediación para ver si podemos iniciar un proyecto de convivencia en las escuelas. Después, coordinación de gobierno y al mediodía, Junta de Gobierno Local. Por la tarde, encuentro con compañeros y compañeras. BUEN MARTES!! Estamos dibujanfo la mejora del parque infantil Rafael Alberti, poco a poco iremos mejorando todos los parques infantiles!!

                 

Dilluns, 23 de juliol de 2018

Agenda pública: dilluns dia 23 de juliol de 2018.


Aquest matí vaig a BCN a l'Executiva Nacional. Treball amb el grup de política municipal i comiat amb els companys i companyes per les vacances d'estiu. A la tarda, aniré buscar la meva filla i després, visitaré les obres de l'Ermita de Sant Pau. BON DILLUNS!! Aturada a l'autopista fa una bona estona!!

Esta mañana voy a BCN a la Ejecutiva Nacional. Trabajo con el grupo de política municipal y despedida con los compañeros y compañeras por las vacaciones de verano. Por la tarde, iré a buscar a mi hija al aeropuerto y después, visitaré las obras de la Ermita de Sant Pau.  BUEN LUNES!!  Parada en la autopista desde hace un buen rato!

                                                  

Divendres, 20 de juliol de 2018

Agenda pública: divendres dia 20 de juliol de 2018.


Avui començo amb una reunió amb els responsibles del Parc del Garraf. Seguidament, faré reunions internes per treballar la solució d'alguns problemes. Desprès  aniré a visitar l'escola Olive Tree.  Al migdia, visitarè algunes obres que estan en marxa. BON DIVENDRES!! Unes fotos dels escocells dels arbres que estem arreglant i així és més fàcil caminar per les voreres.

Hoy empiezo con una reunión con los responsibles del Parque del Garraf. Seguidamente, haré reuniones internes para trabajar la solución de algunes problemas. Después, iré a visitar la escuela Oliver Tree. Al mediodía, visitaré algunas obras. BUEN VIERNES!! Unas fotos de las bases de los árboles que estamos arreglando y así será más fácil andar por las aceras.

                                            

Dijous, 19 de juliol de 2018

Agenda pública: dijous dia 19 de juliol de 2018.

Aquest matí he tingut reunió amb governació, l'eix diari, una entitat que ens ha presentat un projecte cultural i educatiu molt interessant i també reunió amb la directora de la llar d'infants El Cargol.  A migdia, reunió amb serveis socials, educació  i esports  per treballar un projecte d'intervenció social a l'espai públic. A les 19h A El Local de Ribes parlarem dels pressupostos participatius. Veniu i aporteu idees per millorar el poble!!! Unes fotos de la graderia del camp de futbol que el  C.D. Ribes va presentar als pressupost participatiu!! BON DIJOUS!!

Esta mañana he tenido reunión con governación, eix diari, una entidad que nos ha presentado un proyecto cultural y educativo muy interesante y también, reunión con la directora de la guardería El Cargol. A mediodía, reunión con servicios sociales, educación y deportes para trabajar en un proyecto de intervención social en el espacio público.  Por la tarde, a las 19h en El Local de Ribes hablaremos de presupuestos participativos. Venid y aportad vuestras ideas para mejorar el pueblo. Unas fotos de la graderia del camp de futbol que el CD Ribes presentó al presupuesto participativo!  BUEN JUEVES!!

                                                 

Dimecres, 18 de juliol de 2018

Agenda pública: dimecres dia 18 de juliol de 2018.

Avui he començat amb una reunió de treball amb espai públic per continuar amb millores del poble. Desprès, roda de premsa per explicar el programa d'inclusió laboral que hem començat amb Nou-set on hem contractat a 50 persones que estaven a l'atur i durant 6 mesos es formaran i treballaran agafant experiència i tenint aixi una nova oportunitat de feina quan acabin. Al migdia, he anat al 40 aniversari d'AKO, una empresa capdavantera que tenim al polígon industrial.  Moltes felicitats per tota la feina que feu!! A la tarda, tinc reunions, visites de veïns i presentació pública dels pressupostos participatius a les 19h a la biblioteca a Ribes!! Veniu!!! Us interessa!! BON DIMECRES!!

Hoy he empezado con una reunión de trabajo de espacio público para continuar las mejoras del pueblo. Después, he tenido rueda de prensa para explicar el programa de inclusión laboral que hemos empezado con Nou-set donde hemos contestado a 50 personas que estaban en paro y durante 6 meses se formarán y trabajarán cogiendo experiencia y teniendo así una nueva oportunidad de trabajo . Al mediodía, he ido a la celebración del 40 aniversario de  AKO una empresa ejemplar que tenemos en el polígono industrial. Muchas felicidades por todo el trabajo que haceis!!
Por la tarde tengo reuniones, visitas de vecinos y presentación de los presupuestos participativos a las 19h en la biblioteca de Ribes. Venid!!! Os interesa!! BUEN MIÉRCOLES!!