Agenda de l'Alcaldessa

Dijous, 19 d'octubre de 2017

Agenda pública : dijous dia 19 d'octubre.

Hem tingut una nit intensa amb les pluges. Gràcies a la policia local per anar col.locant les coses al seu lloc (tapes de clavegueram, branques d'arbres...). Avui, tinc reunió de treball amb Governació per planificar diferents temes de civisme entre ells una campanya sobre les caques dels gossos i la cura de l'espai públic que és de tots i totes!! Després,  signatura de conveni de col.laboració amb la Creu Roja i Autisme amb futur. Dues entitats que fan una bona feina social. Al migdia, reunió per revisar el tema de l'empadronament al municipi conjuntament amb Fem Poble i l'entitat 500x20. A la tarda, Ple del Consell Comarcal. BON DIJOUS!! Unes fotos d'ahir amb els regidors Adrià Solà i Paqui Carrasquilla Cuadrado!

Hemos tenido una noche intensa con las lluvias. Gracias a la policía local por ir colocando las cosas en su sitio (tapas de alcantarilla, ramas de árboles. ..). Hoy, tengo reunión con Gobernación para planificar diferentes temas de civismo entre ellos una campanya sobre las cacas de los perros y el cuidado del espacio público que es de todos y todas!! Después,  firma de convenios de colaboración con Cruz Roja y Autisme amb futur. Dos entidades que hacen un buen trabajo social. Al mediodía, reunión para revisar el tema del empadronamiento  en el municipio conjuntamente con Fem Poble y la entidad 500x20. Por la tarde, Pleno del Consell Comarcal. BUEN JUEVES!! una fotos de ayer con los concejales Adrià Solà y Paqui Carrasquilla Cuadrado!

                                               

Dimecres, 18 d'octubre de 2017

Agenda pública : dimecres dia 18 d'octubre de 2017.
Aquest matí he signat els convenis de col·laboració amb els casals de la gent gran de Ribes i Les Roquetes. Hem estat parlant per veure com podem millorar algunes coses. Agraïda a les juntes per la feina que fan! Seguidament, hem fet roda de premsa amb el regidor Adrià Solà per presentar el Mercat del cava i la Tapa i la Fira de comerç de Les Roquetes que aquest cap de setmana 21 i 22 podrem disfrutar!! No us ho perdeu perquè hi ha moltes novetats per a tota la família!  Gràcies a la UCER, MERCAT DE LA SÍNIA I DO RIBES per la feina conjunta!! Al migdia, visita a l'hospital per fer seguiment de la intervenció que vaig tenir. A la tarda, trobada  la plaça Maria Marcer Marçal  (Biblioteca) a Ribes per parlar de la millora de la plaça. BON DIMECRES!!

Esta mañana he firmado convenios de colaboración con  los casals de la gente mayor de Ribes i Les Roquetes. Hemos estado hablando para ver como podemos mejorar algunas cosas. Agradecida por el trabajo que hacen las juntas! Seguidamente, hemos hecho rueda de prensa con el regidor Adrià Solà para presentar el Mercat del Cava i la Tapa i la Fira de comerç de Les Roquetes que este fin de semana 21 i 22 podremos disfrutar!! No os lo perdáis porque hay muchas novedades para toda la familia ! Gracias a UCER, MERCAT DE LA SÍNIA I DO RIBES por el trabajo conjunto!! Al mediodía,  visita al hospital para hacer el seguimiento de la intervención quirúrgica que he tenido. Por la tarde, encuentro en la plaza Maria Marcel Marçal (biblioteca) en Ribes para hablar de Ñ mejora de la plaza. BUEN MIÉRCOLES! !
                                                 

Dilluns, 16 d'octubre de 2017

Agenda pública: dilluns dia 16 d'octubre de 2017. 
Aquest matí he començat contestant correus i trucades per donar solució a alguns problemes que veïns i veïnes m'han fet arribar. Seguidament, reunió de seguiment del Pla de Reactivació Municipal amb el que estem fent millores a diferents llocs del municipi i alhora, va donant feina a persones que estan a l'atur. Després,  reunió amb el grup municipal popular per parlar del pressupost per al 2018. A la tarda, reunió de treball sobre el projecte de millora de la zona de la Pineda de Vilanova (barbacoes, lavabos, zona de joc...). Continuem treballant al 100%!!

Esta mañana he empezado contestando correos y llamadas para dar soluciones  a algunos problemas que vecinos y vecinas me han hecho saber. Seguidamente , reunión de seguimiento del Plan de Reactivación Municipal con el que estamos haciendo mejorasen diferentes lugares del municipio y a la vez, va dando trabajo a personas que están en el paro. Después,  reunión con el grupo municipal popular para hablar del presupuesto para el 2018. Por la tarde, reunión de trabajo sobre el proyecto de mejora de la zona de la Pineda de Vilanoveta (barbacoas, lavabos, zona de juegos...). Continuamos trabajando  al 100%!!
                                                                                                                           

Dimarts, 10 d'octubre de 2017

Agenda pública: dimarts dia 10 d'octubre de 2017. Aquest matí començo amb una reunio sobre el projecte de millora de les voreres de l'Avinguda Catalunya a Les Roquetes. Seguidament, anire a Rocamar per veure com van els treballs a la riera que ahir van tenir un problema. Després,  reunió de coordinació de l'equip de govern i al migdia, Junta de Govern Local (un dels punts és l'adjudicació del mobiliari de la Casa de la Vila!! Continuem!!) A la tarda, Junta de Portaveus dels diferents grups polítics per preparar el Ple Municipal de la setmana vinent. BON DIMARTS!!

Hoy empiezo la mañana con una reunión sobre el proyecto de mejora de las aceras de la Avenida Catalunya de Les Roquetes. Seguidamente, iré a Rocamora para ver los trabajos que se están haciendo en la Riera que ayer tuvieron un problema. Después,  reunión de coordinación con el equipo de gobierno i al mediodía,  Junta de Gobierno Local (uno de los puntos es la adjudicación del mobiliario de la Casa de la Vila!! Continuamos!!) Por la tarde, Junta de Portavoces de los diferentes grupos políticos para preparar el Pleno Municipal. BUEN MARTES!!
                                                                                 

Dilluns, 9 d'octubre de 2017

Agenda pública : dilluns dia 9 d'octubre de 2017. Aquest matí començo amb la signatura de documents pendents. Després, reunió de treball sobre les ordenances fiscals que proposarem la setmana vinent al Ple Municipal.  Seguidament reunió sobre el projecte del parc esportiu i al migdia, reunió de treball amb  el grup popular. A la tarda, aniré a fisioteràpia per treballar la meva recuperació. BON DILLUNS!!

Esta mañana empiezo con la firma de documentación pendiente. Después, reunión de trabajo sobre las ordenanzas fiscales que propondremos la semana que viene al Pleno Municipal. Seguidamente, reunión sobre el proyecto del parque deportivo y al mediodía,  reunión de trabajo con el grupo popular. Por la tarde, iré a fisioterapia para trabajar mi recuperación.  BUEN LUNES!!