Agenda de l'Alcaldessa

Dimarts, 11 de desembre de 2018

Agenda pública: dimarts dia 11 de desembre de 2018.

Aquest matí tinc reunió de l'equip de govern i desprès Junta de Govern Local. A primera hora de la tarda, vaig a BCN al Departament d'Ensenyament per parlar dels espais que hem de construir al nou IES XALOC conjuntament amb la direcció del centre educatiu. Al vespre, tinc Junta de Portaveus amb tots els grups municipals per preparar el ple municipal de la setmana vinent. BON DIMARTS!! Foto d'aquest cap de setmana al bosc de nadal!! També li vaig fer arribar el meus desitjos!!

Esta mañana tengo reunión con el equipo de gobierno y después Junta de Gobierno Local. A primera hora de la tarde, voy a BCN al Departamento de Enseñanza para hablar de los espacios que tenemos que construir en el nuevo IES XALOC conjuntamente con la dirección del centro educativo. Por la noche, tengo junta de portavoces con todos los grupos políticos para preparar el pleno de la semana que viene. BUEN MARTES!! Foto de este fin de semnana en el bosque de navidad!! También le hice llegar mis deseos!!

                                                     

Dilluns, 10 de desembre de 2018

Agenda pública: dilluns dia 10 de desembre de 2018.

Aquest matí he tingut reunions de treball amb el grup popular i amb espai públic. He rebut també a una empresa del municipi. Continuem treballant! Imatges de la neteja de la riera a Les Roquetes!

Esta mañana he tenido reuniones de trabajo con el grupo popular y von espacio público. He recibido también a una empresa del municipio. Continuamos trabajando!! Imágenes de la limpieza de la riera en Les Roquetes!

                                                       

Dimarts, 4 de desembre de 2018

Agenda pública: dimarts dia 4 de desembre de 2018.

Aquest matí he començat amb una reunió sobre el Pla d'smart cities que estem treballant pel nostre municipi de la mà de la Diputació de BCN. Volem que la tecnologia ens ajudi a ser més eficients en tot el que fem!! Seguidament, he tingut reunió amb els companys i companyes del govern. Desprès he anat a BCN a una reunió de treball. A la tarda, reunió amb veïns i veïnes. BON DIMARTS!!

Esta mañana he empezado con una reunión sobre el Plan de Smart Cities que estamos trabajando para nuestro municipio de la mano de la Diputación de Barcelona. Queremos que la tecnologia nos ayude a ser más eficientes en todo lo que hacemos. Después he ido a BCN a una reunión de trabajo. por la tarde, tengo visitas de vecinos y vecinas. BUEN MARTES!!

                     

Dijous, 22 de novembre de 2018

Agenda pública: dijous dia 22 de novembre de 2018.


Avui vaig a BCN a l'Agència Catalana d'Habitatge perquè ens responguin a les demandes que hem fet i veure com poden ser més àgils en els temes de vivenda al municipi. Al migdia, aniré a veure l'inici d'obres de l'annex al pavelló de Ribes. A la tarda, tinc la inauguració del Pati 14 a l'escola Santa Eulàlia i al vespre el Consell de Cultura! BON DIJOUS!! Ja hem començat la plantació de tardor!!

Hoy voy a la Agencia Catalana de la Vivienda para que nos respondan a las peticiones que hemos hecho y ver cómo pueden ser más ágiles en los temas de vivienda en el municipio. Al mediodía, iré a ver el inicio de obras del anexo al pabellón de Ribes y luego, tengo Consejo de Cultura. BUEN JUEVES!! Ya hemos empezado la plantación de otoño!!

                                         

                                         

Dilluns, 19 de novembre de 2018

Agenda pública: dilluns dia 19 de novembre de 2018

Bon dia a tots i totes!!  Iniciem setmana amb reuniò de treball amb el grup popular. La resta del matí tinc visites de veïns i veïnes. Al migdia  reunió amb el grup municipal d'um9-cup sobre el pressupost. BON DILLUNS!! Una foto signant el conveni de col.laboració amb l'entitat TEGAR que treballa amb persones amb discapacitat. Gràcies a l'associació de pares i mares per la feina que feu.

Buenos días a todos y todas!!  Iniciamos semana con reunión de trabajo con el grupo municipal popular. El resto de la mañana tengo visitas de vecinos y vecinas. Al mediodía reunión con  el grupo municipal de um9-cup para hablar de presupuesto. BUEN LUNES!! Una foto firmando el convenio de colaboración con la entidad TEGAR que trabaja con personas con discapacidad. Gracias a la associación de padres i madres por el trabajo que hacéis.