Agenda de l'Alcaldessa

Dimecres, 23 d'agost de 2017

Aquest matí he fet visita d'obres a la Casa de la Vila. Estan treballant instal.ladors, guixaires, col.locadors de terra i pladur. Seguidament, he signat documentació i he contestat missatges i correus pendents. Al migdia, reunió amb l'alcaldia per planificar temes i visites. BON DIMECRES!! Unes fotos de la Casa de la Vila.

Esta mañana he visitado las obras de la Casa de la Vila. Están trabajando instaladores, enyesadores, colocadores de suelo y de pladur. A continuación he firmado documentación y he contestado mensajes y correos pendientes. Al mediodía, reunión en alcaldia para planificar temas y visitas. BUEN MIÉRCOLES!! Unas fotos de la Casa de la Vila.

                                                                   

                                                     

 

Dimarts, 22 d'agost de 2017

 
Avui he anat a veure els treballs de pintura que la brigada i el pla d'ocupació estan fent als carrers. Després,  reunió per treballar el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'Entitat Endorfina. Seguidament, tinc visites de ciutadans i ciutadanes fins al migdia.  BON DIMARTS!!

Hoy he ido a ver los trabajos de pintura que la brigada y el plan de ocupación estan haciendo en las calles. Después,  reunión para trebajar el convenio de colaboración entre el Ayuntamiento y la Entitat Endorfina. Seguidamente, tengo visitas con ciudadanos y ciudadanas hasta el mediodía.  BUEN MARTES!!
                                                     

Dijous, 27 de juliol de 2017

Aquest matí he atès visites de veïns i veïnes.  Seguidament, reunió amb governació per treballar els ajuts al transport públic.  Després, reunió amb l'empresa d'autobusos Món bus. Al migdia, reunió de treball amb urbanisme per diferents projectes que tenim en marxa. A la tarda, aniré al Show Cooking al Coolinary!! I a la nit, al corretapes refrescant de l'Espai Blau!! BON DIJOUS!!

Esta  mañana he atendido visitas de vecinos y vecinas. Seguidamente, reunión con gobernación  para trabajar las ayudas al transporte público.  Después,  reunión con la empresa e autobuses Món Bus. Al mediodía,  reunió  de trabajo con urbanismo por diferentes proyectos que tenemos en marcha. Por la tarde, iré al Show Cooking al Coolinary!! Por la noche,  al corretapas refrescante del Espai Blau!! BUEN JUEVES!!

Dimecres, 26 de juliol de 2017

Avui començo el dia contestant missatges i trucades que tinc pendents des de fa uns dies. Seguidament, visitaré algunes obres de millora que estem fent a carrers del municipi. Al migdia, reunió amb el responsable institucional de mercadona. Després,  dinar amb un grup de dones i amigues!! A la tarda, visita de veïns i veïnes i seguidament, aniré a visitar el futur cowork amb possibles persones que el volen fer servir. Al vespre, reunió del patronat de la Fundació El Redós.  BON DIMECRES!! unes imatges de les millores a l'entrada de la piscina de Les Roquetes!! Continuem treballant!!

 

 

Dilluns, 24 de juliol de 2017

Aquest matí he començat contestant correus i missatges. Després, tinc visita de veïns i veïnes.  Seguidament, aniré a BCN a una reunió  amb la Direcció General d'Urbanisme per treballar diferents projectes que volem fer al municipi. A la tarda, reunió amb grups polítics per començar a treballar les ordenances fiscals del 2018. Seguidament,  ple extraordinari de la Mancomunitat. BON DILLUNS!!

Esta mañana empiezo contestando correos y mensajes. Después,  tengo visita de vecinos y vecinas. Seguidamente, iré a BCN a una reunión con la Dirección General de Urbanismo para trabajar diferentes proyectos que queremos hacer en el municipio. Por la tarde, reunión con grupos políticos para trabajar las ordenanzas fiscales del 2018. Seguidamente, pleno extraordinario de la Mancomunidad. BUEN LUNES!!