Agenda de l'Alcaldessa

Dimecres, 13 de juny de 2018

Agenda pública: dimecres, 13 de juny de 2018.

Bon dia!! Avui tinc reunió amb espai públic per seguir projectes de millora que tenim en marxa. Desprès, faré roda de premsa amb l'alcaldessa  Marta Verdejo Sanchez per demanar l'ampliació de l'IES Montgrós (els nois i noies d'Olivella venen a l'institut al nostre municipi). Al migdia, signaré convenis amb les entitats i a la tarda, tinc Ple Extraordinari del Consell d'infants. Tinc ganes d'escoltar les seves propostes!!! BON DIMECRES!! Fotos de neteges de solars i fonts que estem fent! Continuem treballant!!

Buenos días!! Hoy tengo reunión con espacio público para ir haciendo el seguimiento de proyectos de mejora que tenemos en marcha. Después, haré una rueda de prensa con la alcaldesa Marta Verdejo para pedir la ampliación del IES Montgròs (los chicos y chicas de Olivella vienen al instituto a nuestro municipio). Al mediodía, firmaré convenios de colaboración con las entidades. Por la tarde, tengo Pleno Extraordinario del Consell d'infants. Tengo gamas de escuchar sus propuestas!! BUEN MIÉRCOLES!! Fotos de limpiezas de solares y fuentes que estamos haciendo!! Continuamos trabajando!!

                  

Divendres, 8 de juny de 2018

Agenda pública: divendres dia 8 de juny de 2018.


Avui he començat posant al dia correus i trucades.  Seguidament, he tingut la visita d'una empresa del municipi.  Desprès aniré una estona al mercat de Ribes. A la tarda, seré a la cloenda de la 7a Trobada de Clubs de lectura de l’Alt Penedès i el Garraf i desprès  al sopar-festa dels cursos de català. BON DIVENDRES!!!

Fotos dels desbrossaments i neteges desprès de les pluges!!

 

Hoy he empezado poniendo al dia correos y llamadas.  Seguidamente, he tenido la visita de una empresa del municipi.  Después iré un rato al mercado de Ribes. Por la tardé iré a la clausura del 7o. Encuentro de clubs de lectura de l'Alt Penedès i el Garraf y después a la cena-fiesta de los cursos de catalán.  BUEN VIERNES!!

Fotos de los desbrozados y limpiezas despues de las lluvias!!

            

Dilluns, 4 de juny de 2018

Agenda pública: dilluns dia 4 de maig de 2018.

 

Aquest matí he començat contestant correus i trucades i seguidament, reunió amb treballadors de l'Ajuntament i veïns i veïnes. Al migdia, he anat a la clausura del curs PFI de cuina, cambrers de sala i auxiliar de vendes. Uns cursos que els donen una segona oportunitat!  Estic molt contenta!! quin canvi en els nois i noies. Ara, molts d'ells i elles continuaran estudiant. Gràcies en especial al Sr. Jordi Granel coordinador de Formació Professional del SSTT d’Ensenyament a Barcelona Comarques de la Generalitat que ho fa possible i cada any ens acompanya!! Aquesta tarda, tinc visites de veïns i veïnes!! BON DILLUNS!!

 

Esta mañana he empezado contestando correos y llamadas. seguidamente, he tenido reunión con trabajadores del Ayuntamiento y vecinos y vecinas. Al mediodía, he ido a la clausura del curso de PFI de cocina, camareros de sala y auxiliares de venta. Estoy muy contenta!! qué cambio en los chicos y chicas. Ahora, muchos de ellos continuarán estudiando. Gracias en especial al sr. Jordi Granel coordinador de Formació Professional d'Ensenyament que lo hace posible y que cada año nos acompaña. Esta tarde, tengo visitas de vecinos y vecinas!!  BUEN LUNES!!

                                                          

Dimecres, 30 de maig de 2018

Agenda pública: dimecres dia 30 de maig de 2018.


Avui de camí a BCN a la presentació del patronat de la Fundació Cruyff.  Al tornar, aniré al mercat de Les Roquetes per parlar amb veïns i veïnes. A la tarda  tinc reunió amb els veïns i veïnes del carrer Múrcia per parlar dels problemes de clavegueram. BON DIMECRES!! Foto de la presentació de la Fira d'Indians els dies 15,16 I 17 de juny a Ribes!! No us ho perdeu!!

Hoy de camino a BCN a la presentació del nuevo patronato de la Fundación Cruyff. Al volver, iré al mercado municipal de Les Roquetes a hablar con vecinos y vecinas. Por la tarde, reunió  con los vecinos y vecinas de la calle Murcia para hablar de los problemas de alcantarillado que tienen. BUEN MIÉRCOLES!! Foto de la presentación de la Feria de Indianos para los días 15,16 i 17 de juny en Ribes !! No os lo perdáis!!

                                          

Dilluns, 28 de maig de 2018

Agenda pública: dilluns, 28 de maig de 2018.

Avui de camí a BCN a l'executiva nacional del psc.  A la tarda, visites de veïns i veïnes i roda de premsa per presentar el II retorn dels indians! BON DILLUNS!! Una foto d'ahir al partit de la Penya Jove de Les Roquetes que els ha permès  pujar a 3a.  Felicitats!!!

Hoy de camino a BCN a la ejecutiva nacional del psc. Por la tarde, visitas de vecinos y vecinas y rueda de prensa para presentar el II retorno de los indianos! BUEN LUNES!! Una foto de ayer del partido de la Penya Jove de Les Roquetes que los permitido subir a 3a. Felicidades!!!