Agenda de l'Alcaldessa

Dilluns, 29 de maig de 2017

Aquest matí he començat amb visites de veïns i veïnes. Seguidament, hem fet reunió de seguiment dels projectes del pla de reactivació perquè poc a poc es vagin fent realitat. Desprès, he anat a visitar els alumnes del PFI de vendes on m'han fet una entrevista. Molt ben preparat tot ! els felicito per tota le feina que estan fent i perquè segur que aquest serà l'inici d'un canvi positiu en les seves vides!! Val la pena!! al migdia, visita de nous inversors d'activitat econòmica al municipi. A la tarda, serà de descans!! BON DILLUNS!!una imatge d'un dels projectes de millora, en aquest cas, el carrer Cuid Campeador.

Esta mañana he empezado con visita de vecinos y vecinas. Seguidamente, reunión de seguimientode los proyectos del Plan de reactivación para que poco a poco se hagan realidad. Después, he ido a viositar a los alumnos del PFI de ventas donde me han hecho una entrevista. muy bien preparado todo! Los felicito por todo el trabajo que están haciendo y porque seguro que este será el inicio de un cambio positivo en sus vidas! Merece la pena!! Al medidía, visita de nuevos inversores de actividad económica en el municipìo. Por la tarde, descanso! BUEN LUNES!!Una imagen de uno de los proyectos de mejora. en este caso, la calle Cid Campeador.

                                                                    

 

Dijous, 25 de maig de 2017

Aquest matí vaig cap al Prat de Llobregat a la jornada per celebrar els 30 anys del programa SEFED  Sefed Ribes!! Tots els ajuntaments i entitats que participem d'aquest programa de formació per a persones aturades sabem que és important i que ha donat sortida laboral a moltes persones al llarg d'aquests anys. Després,  el departament de Salut de la Generalitat ens presentarà a l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes, Olivella i Canyelles el programa de cribratge de càncer de colon que s'ha iniciat al nostre municipi. Sumem esforços en la lluita contra el càncer!! Al migdia, junta de govern de la mancomunitat. A la tarda, participaré en el reconeixement a Mas Solers de les empreses inclusives del projecte TIMOL. Empreses que col.laboren en contractar persones amb malalties mentals. Gràcies per la vostra feina i responsabilitat social!! No tothom ho fa i cal reconèixer a les empreses que s'impliquen!! BON DIJOUS!!

Està mañana voy al Prat del Llobregat a la jornada para celebrar los 30 años del programa SEFED. todos los ayuntamientos innatos y entidades que participamos en este programa de formación para personas que están en el paro sabemos que es importante y que ha dado salida laboral a muchas personas as al largo de estos años. Después,  el departamento de salud de la Generalitat nos presentarà al ayuntamiento de Sant Pere de Ribes, Olivella y Canyelles el programa de cribado del cáncer de colon que se ha iniciado en  uestro municipio. Sumamos esfuerzos en la lucha contra el cáncer! ! Al mediodía,  junta de gobierno de la mancomunidad. Por la tarde, participaré en el reconocimiento en Mas Soler s a las empresas i clásicas del proyecto TIMOL. Empresas que colaboran contratando personas con enfermedades mentales. Gracias por vuestro trabajo y responsabilidad social!! No todo el mundo lo hace y hace falta reconocer a las empresas que se implican!! BUEN JUEVES!!  

                                                                                                                                                

 

Dimarts, 23 de maig de 2017

Aquest matí començo amb una reunió d'alcaldia per treballar temes de comunicació.  Seguidament, reunió de treball amb intervenció i després,  coordinació amb l'equip de govern. Al migdia, Junta de Govern Local i després,  reunió per treballar temes d'educació com els nous ajuts per les matrícules de cicles formatius i universitat. Volem que els nois joves puguin continuar estudiant malgrat aquesta maleïda crisi que ha deixat als seus pares sense feina. Endavant Sant Pere de Ribes!!   BON DIMARTS!!

Esta  mañana empiezo con  una reunions de alcaldia para trabajar temas de comunicación.  Seguidamente, reunión de trabajo con intervención i después,  coordinación de gobierno. Al mediodía,  Junta de Gobierno Local i después,  reunión para trabajar temas de educación como las nuevas ayudas para matrículas de ciclos formativos y universidad. Queremos que los jóvenes puedan continuar estudiando a pesar que está maldita crisi haya dejado a sus padres sin trabajo. Adelante Sant Pere de Ribes!!    BUEN MARTES !!

                                                                                                  

Dilluns, 22 de maig de 2017

Aquest matí, començo contestant correus i missatges que tinc pendents.  Desprès, vaig a BCN a l'executiva nacional del PSC on farem de manera especial la valoració de les primàries del PSOE d'ahir. Al migdia, dinar amb companys i companyes.  A la tarda, reunió de treball a la comissió territorial d'urbanisme de la Generalitat per un projecte a l'Autòdrom.  BON DILLUNS!!

Està mañana,  empiezo contestando correos y mensajes que tengo pendientes. Después,  voy a BCN a la ejecutiva nacional del PSC donde haremos de manera especial la valoración de las primarias del PSOE de ayer. Al mediodía,  comida con compañeros y compañeras.  Por la tarde, reunión en la comisión territorial de urbanismo de la Generalitat por un proyecto en el Autódromo. BUEN LUNES!!

                                                             

Divendres, 19 de maig de 2017

Aquest matí he començat amb la signatura de documentació. Desprès, vindran els nens i nenes de 3r de l'Escola Santa Eulàlia a visitar l'Ajuntament i fer preguntes que els interessen. Seguidament aniré a visitar dues empreses del municipi conjuntament amb el regidor Antonio Martín: La cooperativa de Can Pere de la Plana i Ribes Bike per saber com estan i els seus plans de futur. Desprès, signatura de convenis de col.laboració amb l'escola La Riera, Fem Ribes, l'escola Els Costarets, la Colla Jove dels Diables de Ribes i l'Associació cultural i social de Puigmoltó. BON DIVENDRES!!

Esta mañana he empezado firmando documentación. Después vendrán niños y niñas de 3º de la Escuela Santa Eulàlia a visitar el Ayuntamiento y a hacer preguntas que les interesan. Seguidamente, iré a visitar dos empresas del municipio con el concejal Antonio Martín: la cooperativa de Can Pere de la Plana y Ribes Bike para saber cómo están y sus planes de futuro. Después, firma de convenios de colaboración con la escuela La Riera, Fem Ribes, la escuela Els Costarets, la Colla Jove dels Diables de Ribes i l'Associació cultural i social de Puigmoltó. BUEN VIERNES!!