Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 

Fes una cerca per:

Data inicial

Data final

Interes

Descripcio

15-03-2019 

A L’ABRIL COMENÇARAN LES OBRES DE LA SEGONA FASE DE LA REMODELACIÓ DEL PÍCNIC DE LA VILANOVETA

Projecció la zona un cop acabades les obres previstes. 

El pròxim mes d’abril començaran les obres per completar la remodelació total de la zona de barbacoes de la pineda de la Vilanoveta que es va iniciar l’any passat. Després d’una primera fase per posar al dia les instal·lacions esportives, la millora de les infraestructures i els accessos a l’àrea de pícnic, ara es construirà un edifici de planta baixa de serveis i nous mòduls de barbacoes que substituiran els actuals.

L’espai d’esbarjo i pícnic ocupa 5 hectàrees de terreny i s’ubica a la zona sud del polígon de la Vilanoveta, limítrof amb la Ronda de de la Masia Nova, ja al nucli de les Roquetes. És àmpliament utilitzat el cap de setmana i períodes festius. Les instal·lacions, que pel seu desgast s’han anat arranjant, no compten amb elements necessaris com per exemple lavabos.

L’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, ha expressat que “aquest era un espai força abandonat i calia donar-li un impuls important” i ha reivindicat la importància de l’espai ja que “creiem en la importància de disposar d’un entorn urbà i d’uns equipaments dignes i de qualitat, doncs són llocs de convivència i vertebradors de relacions socials. 

L’actuació prevista consistirà en l’edificació d’un edifici de 135 metres quadrats, en forma d’L, que substituirà els mòduls de barbacoes actuals i inclourà una zona de bar/cafeteria, cuina i magatzems pel bar, lavabos adaptats i 40 noves barbacoes, repartides en 10 mòduls. D’aquesta manera es complimentarà l’experiència de les persones que visitin l’espai i se solucionaran algunes mancances actuals. El termini d’execució de les obres és de 6 mesos i el cost total ascendeix a 298.000€.

Amb l’objectiu de dignificar l’espai i convertir-lo en un emplaçament de referència per a les famílies, que inclogui zones d’esbarjo, esport i lleure per a grans i petits, l’Ajuntament ja va iniciar, al febrer de 2018, una primer actuació que va consistir en asfaltar els accessos a la zona, refer la xarxa de subministrament d’aigua i la de clavegueram, la millora de l'enllumenat, la col·locació de gespa artificial a la pista de futbol sala, la construcció  d’un camp de vòlei i una zona de jocs infantils.