Grup municipal PSC-CP

Partit dels Socialistes de Catalunya - Candidatura de Progrés

Els i les regidores socialistes ens estimem aquest municipi i treballem amb transparència i convicció per fer realitat els nostres compromisos amb tu. Volem un CANVI perquè el govern sigui de tots per a tothom, respectuós i transparent.

Desitgem sincerament que els continguts d'aquest espai siguin del teu interès i esperem la teva aportació per millorar. Moltes gràcies per visitar-nos.

 

REPRESENTANTS MUNICIPALS

Abigail Garrido Tinta (PSC-CP) - agarrido@santperederibes.cat

Va néixer l'any 1962. Mestra d'escola de professió. És regidora a l'Ajuntament des de l'any 1999 i ha exercit diversos càrrecs amb responsabilitats de govern durant els mandats del PSC de les últimes legislatures. Algunes de les regidories que ha portat són les d'Urbanisme, Hisenda, Via Pública, Recursos Humans, Desenvolupament Econòmic i Ocupació i Governació, principalment. És la primera secretària del PSC al municipi. Actualment és l'alcaldessa.

Josep Moya Ibáñez (PSC-CP) - moyaij@santperederibes.cat

Responsable de departament a una fàbrica de la comarca. Associació de Veïns del Palou, dels Gegants Vells, de l'Agrupació de Defensa Forestal i afiliat a CCOO. Regidor de Cultura, Esports de Ribes i Urbanitzacions i Comerç Local de Ribes.

 

Francisca Carrasquilla Cuadrado (PSC-CP) - carrasquillacf@santperederibes.cat

Integradora Social. Presidenta de l'AMPA de l'institut Alexandre Galí. Entra de regidora l'any 2011. Actualment, porta les regidories de Serveis Socials i Educació.

 

 

Francisco José Perona Jiménez (PSC-CP) - peronajf@santperederibes.cat

Fuster de professió. S'incorpora com a membre electe de la Corporació l'any 2012. En aquest nou govern porta les regidories d'Urbanisme, Urbanitzacions i Règim Intern.

 

 

Antonio Martín Alarcón (PSC-CP) - martinaa@santperederibes.cat

Emprenedor. Expert en turisme. Actualment, regidor responsable d'Emprenedoria, Promoció Economica i Turisme.

 

 

Noelia López Pérez (PSC-CP) - lopezpn@santperederibes.cat

Estudiant de dret. Membre de la colla castellera de les Roquetes. És regidora des de l'any 2013. Porta les regidories de Treball, Joventut, Cooperació Internacional i Esports de Les Roquetes.

 

 

Adrià Solà García (PSC-CP) - solaga@santperederibes.cat

Emprenedor. Entitat Mil·lenium espectacles. Actualment, és regidor de Cultura i Comerç Local de Les Roquetes.

 

 

 

MOCIONS

Les mocions presentades als plens pel grup municipal es poden consultar a les seccions de mocions inlcoses en l'apartat dels Plens municipals.

 

@PSC.Ribes.LesRoquetes
@pscribesroquete

 
 
 
 
 

NOTÍCIES/ARTICLES D'OPINIÓ:

CONTINUEM TREBALLANT AMB PASSIÓ! (gener 2017)

VOLEM UN INSTITUT DE PRIMERA I ,TAMBÉ, LLOCS DE TREBALL (juny 2017)

VOLEM EL NOU INSTITUT XALOC, ARA!! (febrer 2018)

COMPLINT AMB LA PARAULA DONADA (desembre 2018)