Grup municipal ERC-AM

Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal

Som la secció local de Sant Pere de Ribes d'ERC, un partit independentista, d'esquerra i amb sensibilitat social. Hem tornat a recuperar la representació al consistori amb la intenció de consolidar l'espai que creiem que mereixem, defensant un programa social, transparent, participatiu, coherent i sense cap opció per a la corrupció. Volem una nova forma de fer política municipal, vetllant al costat de les entitats i de les associacions pel benestar comú, per un futur millor per a les properes generacions al municipi i per una nova república catalana. Volem complir amb el nostre compromís amb la gent que ens va fer confiança aquestes passades eleccions municipals del 24 de maig de 2015, i treballarem tant com sigui necessari per fer realitat el nostre contracte amb la ciutadania.

 

REPRESENTANT MUNICIPAL

 

Josep Graells i Ros (ERC-AM) - graellsrj@santperederibes.cat

Vaig néixer l'any 1965 a Alemanya. Pare de dos fills. Comercial d'una empresa de vins i caves. Oficial 1ª Mecànic de màquines i eines i control numèric i diplomat en Aeronàutica. Vinculat a als balls populars de Ribes, membre de la junta de l'AMPA de INS Can Puig, del CMMA, i col·laborador del Club d'Handbol Ribes. Regidor a l'Ajuntament des de l'any 2015.

 

 

MOCIONS

Les mocions presentades als plens pel grup municipal es poden consultar a les seccions de mocions inlcoses en l'apartat dels Plens municipals.

 

@esquerrasant.perederibes

@ERCSPR

 

 

 

 

 

NOTÍCIES/ARTICLES D'OPINIÓ:

UNS PRESSUPOSTOS SENSE PROJECTE (gener 2017)

Governant “Tirant pel dret” (juny 2017)

Una Gran Oportunitat Perduda (febrer 2018)

A poc de les eleccions municipals de 2019 (desembre 2018)