Grup municipal Fem Poble

Agrupació d'Electors Fem Poble

Fem Poble és una agrupació d'electors formalitzada per a la legislatura de 2015-2019 a Sant Pere de Ribes amb quatre eixos com a línea d'actuació: millorar la transparència, la democràcia i la participació ciutadana en la política local; afavorir la inclusió social; apostar per polítiques de proximitat i sostenibilitat i  avivar l'economia i la cultura en el municipi.

REPRESENTANTS MUNICIPALS

 

Alejandro Conde Poveda (Fem Poble) - condepa@santperederibes.cat

26 anys. Regidor i portaveu de Fem Poble des del 2015 i militant de Podem. A nivell professional és realitzador audiovisual i creatiu i la seva voació és fer cinema. Es considera una persona molt activa i reivindicativa. Defensor de les polítiques socials progressistes. Va entrar en política per canviar les injustícies. 

 

 

Gertrudis Conde Poveda (Fem Poble) - condepg@santperederibes.cat

Nascuda el 1992. Graduada en comunicació audiovisual, treballa en aquest sector. Té una publicació de 2011 sobre el còmic i la memòria històrica de les dones que visqueren a la colònia de Vallcarca. Militant a nivell local de Fem Poble i de Podem a nivell supramunicipal. Regidora a l'Ajuntament des de l'any 2015.

 

 

Daniel Carabantes Segura (Fem Poble) - carabantessd@santperederibes.cat

Nascut el 1991. Graduat en enginyeria alimentària i tècnic de laboratori d'anàlisi i control de qualitat. Treballa com a tècnic de qualitat de Control Bottling en el sector del cava. Milita a nivell local en Fem Poble i Podem. Regidor a l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes per Fem Poble des del 2016.

 

 

 

MOCIONS

Les mocions presentades als plens pel grup municipal es poden consultar a les seccions de mocions inlcoses en l'apartat dels Plens municipals.

 

@fempoblespribes

@fempoblespribes

 

 

 

 

NOTÍCIES/ARTICLES D'OPINIÓ:

PROPOSTES CONCRETES PER ALS PRINCIPALS REPTES DE LA NOSTRA CIUTADANIA (gener 2017)

Cultura, habitatge, mobilitat i educació per a totes, i que ho sàpiga tothom! (juny 2017)

Ho estem aconseguint: més habitatge i bus urbà (febrer 2018)

PER UN PROJECTE DE MUNICIPI COHERENT AMB LES NECESSITATS SOCIALS (desembre 2018)