Agenda de l'Alcaldessa

Dilluns, 17 de desembre de 2018

Agenda pública: dilluns dia 17 de desembre de 2018.

Aquest matí sóc a BCN a la jornada de l'executiva nacional. Un plaer compartir una estona de cafè amb companys alcaldes i alcaldesses i parlar dels projectes municipals!! A la tarda, aniré al 25 aniversari de l'IES Alexandre Galí!! 25 anys de feina de compromís amb l'educació del nostre poble!! Desprès, al Consell Escolar de l'IES Xaloc i al vespre a la presentació del projecte de l'Autòdrom a Ribes. BON DILLUNS!!

Esta mañana estoy en BCN en una jornada de la ejecutiva nacional. Un placer de compartir una rato de cafè con compañeros alcaldes y alcaldesas para hablar de proyectos municipales!! Por la tarde, iré al 25 aniversario del IES Alexandre Galí!! 25 años de trabajo de compromiso con la educación en nuestro pueblo!! Después, al Consejo Escolar del IES Xaloc y por la noche, a la presentación del proyecto del Autódromo en Ribes. BUEN LUNES!!

                                             

Dijous, 13 de desembre de 2018

Agenda pública: dimecres dia 13 de desembre de 2018.


Aquest matí a primera hora sóc a BCN a una reunió amb alcaldes i alcaldesses. Al tornar tinc reunió amb un grup d'inversos que volen fer un projecte al municipi. Al migdia reunions de treball i a la tarda, comissió d'urbanisme al Consell Comarcal. BON DIJOUS!!

Esta mañana a primera estaré en BCN a una reunión con alcaldes y alcaldesas. A la vuelta tengo reunión con un grupo de inversores que quieren hacer un proyecto en el municipio. Al mediodía, reuniones de trabajo y por la tarde, comisión de urbanismo en el Consejo Comarcal. BUEN JUEVES!!

                                                   

Dimarts, 11 de desembre de 2018

Agenda pública: dimarts dia 11 de desembre de 2018.

Aquest matí tinc reunió de l'equip de govern i desprès Junta de Govern Local. A primera hora de la tarda, vaig a BCN al Departament d'Ensenyament per parlar dels espais que hem de construir al nou IES XALOC conjuntament amb la direcció del centre educatiu. Al vespre, tinc Junta de Portaveus amb tots els grups municipals per preparar el ple municipal de la setmana vinent. BON DIMARTS!! Foto d'aquest cap de setmana al bosc de nadal!! També li vaig fer arribar el meus desitjos!!

Esta mañana tengo reunión con el equipo de gobierno y después Junta de Gobierno Local. A primera hora de la tarde, voy a BCN al Departamento de Enseñanza para hablar de los espacios que tenemos que construir en el nuevo IES XALOC conjuntamente con la dirección del centro educativo. Por la noche, tengo junta de portavoces con todos los grupos políticos para preparar el pleno de la semana que viene. BUEN MARTES!! Foto de este fin de semnana en el bosque de navidad!! También le hice llegar mis deseos!!

                                                     

Dilluns, 10 de desembre de 2018

Agenda pública: dilluns dia 10 de desembre de 2018.

Aquest matí he tingut reunions de treball amb el grup popular i amb espai públic. He rebut també a una empresa del municipi. Continuem treballant! Imatges de la neteja de la riera a Les Roquetes!

Esta mañana he tenido reuniones de trabajo con el grupo popular y von espacio público. He recibido también a una empresa del municipio. Continuamos trabajando!! Imágenes de la limpieza de la riera en Les Roquetes!

                                                       

Dimarts, 4 de desembre de 2018

Agenda pública: dimarts dia 4 de desembre de 2018.

Aquest matí he començat amb una reunió sobre el Pla d'smart cities que estem treballant pel nostre municipi de la mà de la Diputació de BCN. Volem que la tecnologia ens ajudi a ser més eficients en tot el que fem!! Seguidament, he tingut reunió amb els companys i companyes del govern. Desprès he anat a BCN a una reunió de treball. A la tarda, reunió amb veïns i veïnes. BON DIMARTS!!

Esta mañana he empezado con una reunión sobre el Plan de Smart Cities que estamos trabajando para nuestro municipio de la mano de la Diputación de Barcelona. Queremos que la tecnologia nos ayude a ser más eficientes en todo lo que hacemos. Después he ido a BCN a una reunión de trabajo. por la tarde, tengo visitas de vecinos y vecinas. BUEN MARTES!!