SEFED

Es tracta d'un programa de Simulació d'Empreses amb Finalitats Educatives en l'àmbit administratiu que permet cursar una formació administrativa amb certificat de professionalitat en Activitats de Gestió Administrativa.

La formació pràctica es basa en el mètode de reproducció de situacions reals de treball, que té com a objectiu prioritari la formació de persones en el camp de l'administració d'empreses.

S'aprèn a través del mètode de la simulació. L'aula adopta la forma i la distribució d'una oficina administrativa d'una empresa on es reprodueixen les tasques pròpies dels departaments de comptabilitat, personal, comercial i recepció, combinades amb  formació complementària. Aquesta metodologia permet que l'alumnat aprengui en un context on es respira un ambient de treball i on es desenvolupen les condicions d'una relació laboral normal, cosa que facilita un aprenentatge molt més real.

Al voltant d'un 60% de l'alumnat que realitza la formació s'insereix en un termini de 6 mesos.

Els cursos que imparteix el centre s'inicien a l'últim trimestre de l'any, es fan en horari de matí i tenen una durada de 820h i 80h de pràctiques en una empresa real.

 

SESSIÓ INFORMATIVA 21 DE NOVEMBRE 10H. AULARI BLANC

Adreçada a totes aquelles persones interessades en el curs SEFED que s'iniciarà en el mes de desembre de 2018. Les persones que no puguin assistir-hi poden trucar al telèfon de l'Aulari Blanc 938962301 o enviar correu a: marquezcy@santperederibes.cat.

 

 

SEFED Aulari Blanc

C/ Miquel Servet, s/n. 08812

Sant Pere de Ribes

Tel. 938962301

marquezcy@santperederibes.cat