SEFED

Es tracta d'un programa de Simulació d'Empreses amb Finalitats Educatives en l'àmbit administratiu que permet cursar una formació administrativa amb certificat de professionalitat en Activitats de Gestió Administrativa.

La formació pràctica es basa en el mètode de reproducció de situacions reals de treball, que té com a objectiu prioritari la formació de persones en el camp de l'administració d'empreses.

S'aprèn a través del mètode de la simulació. L'aula adopta la forma i la distribució d'una oficina administrativa d'una empresa on es reprodueixen les tasques pròpies dels departaments de comptabilitat, personal, comercial i recepció, combinades amb  formació complementària. Aquesta metodologia permet que l'alumnat aprengui en un context on es respira un ambient de treball i on es desenvolupen les condicions d'una relació laboral normal, cosa que facilita un aprenentatge molt més real.

Al voltant d'un 60% de l'alumnat que realitza la formació s'insereix en un termini de 6 mesos.

Els cursos que imparteix el centre s'inicien a l'últim trimestre de l'any, es fan en horari de matí i tenen una durada de 820h i 80h de pràctiques en una empresa real.

 

 

SEFED

C/ Miquel Servet, s/n. 08812 Les Roquetes - Sant Pere de Ribes

Tel. 938962301

marquezcy@santperederibes.cat