Turisme

L'Oficina de Turisme de Sant Pere de Ribes es va posar en marxa l'any 2001. Entre els seus objectius principals hi ha atendre i informar als turistes que arriben al municipi, i a totes aquelles persones que sol·liciten informació de Sant Pere de Ribes a través de qualsevol canal disponible (correu electrònic, telèfon, correu ordinari o fax).

En aquest espai hi trobareu aquella informació d'interès turístic (rutes, el seu entorn natural, el patrimoni, gastronomia,...), aspectes relacionats amb el transport i la mobilitat, així com una guia pràctica per saber arribar-hi, on menjar, llocs on dormir o telèfons d'interès.

 

      

Oficina de Turisme de Sant Pere de Ribes

Masia Can Puig. Carrer Major, 110.

08810 Ribes - Sant Pere de Ribes

Tel.: 93 896 28 57 

turisme@santperederibes.cat

HORARI

De dilluns a divendres

de 9h a 14h

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Qualitat 

SICTED

A través de l'impuls que la comarca del Garraf fa de la qualitat turística i de l'aplicació d'un sistema oficial que la reconeix a nivell comarcal, diversos establiments turístics de Sant Pere de Ribes i de la comarca ja disposen del Certificat SICTED, del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions. Aquesta iniciativa afavoreix una millora en la qualitat dels serveis i productes i de la imatge turística del territori.

El certificat SICTED implica i aporta una millora de la gestió i la prestació dels serveis de l'establiment. Prioritza la satisfacció del client com promotor d'una millora contínua del servei o producte.

L'Ajuntament de Sant Pere de Ribes compta amb la distinció SICTED de l'Oficina de Turisme i de la Policia Local. Com a establiment d'informació turística, aquest s'obté oferint una bona atenció personalitzada i professional, la rapidesa en el servei i l'increment de la satisfacció dels serveis. Es treballa el confort i netedat dels espais d'acollida, la innovació, varietat i qualitat dels productes i fiabilitat de la informació. També es té en compte la gestió sostenible del medi ambient.

L'Oficina de Turisme va rebre la distinció al 2008 i des de llavors seguim treballant en aquesta línia i renovant anualment el certificat.

Per més informació: www.calidadendestino.es