Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 

Fes una cerca per:

Data inicial

Data final

Interes

Descripcio

10-06-2014 

JORNADA "Cooperativisme, una alternativa viable"

La sala d'actes de la biblioteca Manuel de Pedrolo de Ribes acollirà aquest dijous 12 de juny,  de 9:30 a 13:30h, la jornada "Cooperativisme, una alternativa viable". L'acte va adreçat a emprenedors, empreses i públic en general a qui pugui interessar els valors del cooperativisme com l'autoajuda, autoresponsabilitat, democràcia, igualtat, equitat o solidaritat. Està organitzat per l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.

Aquesta iniciativa forma part del programa comarcal "Estiu Cooperatiu al Garraf", un conjunt d'accions previstes a la nostra comarca per potenciar els valors que aporta l'economia social i el cooperativisme. Així mateix, en el temari del curs es donarà informació sobre el finançament, ajudes, subvencions, o quina ha de ser l'estratègia de comunicació, entre altres temes.

Les inscripcions s'han de fer a través de l'adreça de correu electrònic promocioeconomica@santperederibes.cat o trucant al telèfon 93 896 73 00.