Fes una cerca per:

Data inicial

Data final

Interes

Descripcio

19-09-2017 

CINEMA, ESPECTACLES, DOCUMENTALS, EXPOSICIONS I XERRADES A LA NOVA TEMPORADA DEL CC L’ESPAI

Un moment de l'espectacle Celebracions (res a celebrar).

Aquest dissabte 23 de setembre torna el cinema familiar al Centre Cívic L’Espai de les Roquetes amb la projecció de la pel·lícula d’animació “Brave”, a les 18h i amb la col·laboració de Millenium Espectáculos. L’entrada és gratuïta i és un dels primers actes de la programació de l’equipament cultural prevista des d’ara i fins a final d’any. La pròxima pel·lícula infantil que es podrà veure serà “La Bella i la bèstia”, l’11 de novembre a la mateixa hora.

Quant als espectacles teatrals o d’arts escèniques, el dia 30 de setembre es farà el muntatge “Celebracions (res a celebrar)”, un obra d’escenes independents on els personatges que hi apareixen o bé tenen quelcom a festejar o bé els veiem immersos en una circumstància festiva. Pel 25 de novembre està prevista la visita del Mag Albert i el 2 de desembre una reinterpretació teatral del conte de la rateta “Ai, rateta, rateta” del Replà Produccions. Totes les representacions seran a les 18h.

La nova temporada del CC L’Espai, però, també preveu exposicions, xerrades, documentals o d’altres propostes consolidades com el Passatge del Terror de Millenium Espectáculos (14 i 15 d’octubre), la festa Viu el Parc (el 28 d’octubre), el lliurament de premis del  XVIII concurs literari de narrativa curta El Cinc Pins (el 23 de novembre) o actes i espectacles nadalencs.

En col·laboració amb l’entitat Globalitzat-e, la sala d’actes de la biblioteca Josep Pla acollirà el cicle “El documental del mes” amb el visionat de “Pura Vida” el 27 d’octubre i “Rafea i el sol” l’1 de desembre, en tos dos casos a les 19.30h. Per Nadal el centre cívic es convertirà en “El bosc màgic de Nadal” on els visitants seran els protagonistes, doncs després de 2 anys de descans l'equip de Millenium tornarà a recuperar l'antiga "Fabrica de Papá Noel" amb una renovació i canvi de concepte i títol. Serà el dies 8, 9 i 10 de desembre amb diferents passis. A més, la Casa de Andalucía també farà la cantada de nadales el dia 16.

 

 

PROGRAMACIÓ CULTURAL CENTRE CÍVIC L’ESPAI

SETEMBRE-DESEMBRE 2017

 

CINEMA FAMILIAR: BRAVE

Sala Sol del Centre Cívic L’Espai

Dissabte 23 de setembre

Obert a tothom

A les18,00  hores

Mèrida és una jove hàbil amb l'arc. Malauradament, a causa del seu estatus de noble el seu talent és molt mal vist pel seu clan. Així, Mèrida va a demanar ajuda a una bruixa sàvia i vella per tal de desafiar els vells costums. Pel camí, ella i el seu poble queden maleïts i ha d'intentar desfer l'encanteri abans que sigui massa tard.

En col·laboració amb Millenium Espectáculos.

 

ESPECTACLE: CELEBRACIONS, RES A CELEBRAR

Sala Sol del Centre Cívic L’Espai

Dissabte 30 de setembre

A partir de les 18,00 hores

Obert a tothom

Celebracions és una obra d’escenes independents on els personatges que hi apareixen o bé tenen quelcom a festejar o bé els veiem immersos en una circumstància festiva. Obra en deu escenes on el fet de riure va de la mà de la comèdia negra.

 

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA VIU EL PARC

Del 11 al 28 d’octubre

Exposició de fotografies de diversos autors amb la natura dels nostres Parcs com un suggerent món ple possibilitats artístiques.

Al vestíbul del Centre Cívic L’Espai

Obert a tothom

 

PASSATGE DEL TERROR: CircuS-2017

Sales Centre Cívic L'Espai

Dissabte 14 d'octubre de 17 a 23h (normal) i de 23:30 a 01:30 (sessió +18)
Diumenge 15 d'Octubre de 15:30 a 16:30 (light) i de 17:00 a 21:00 (sessió normal)

En la sèptima edició l'equip de Millenium ha volgut experimentar amb la por, com cada any tenim el repte de renovar per complert tot el recorregut així com la tematització i sales del passatge, una de les novetats és el pre-show, aquesta sala que és on s'inicia el recorregut, té la capacitat de crear experiències úniques, hem volgut experimentar amb noves tecnologies i so envoltant (és a dir, tota la sala estarà plena d'altaveus) i una experiència de 360 graus, altra novetat és que tenim passadissos interns per als actors per poder arribar molt més ràpid als llocs estratègics, el recorregut te aproximadament 200 metres i una durada de 10-15 min

Preu: 3 €

Organitza: Millenium Espectáculos

 

DOCUMENTAL DEL MES: PURA VIDA

Sala Polivalent de la Biblioteca Josep Pla

Divendres 27 d’octubre

Obert a tothom

A les 19,30 hores

“Pura vida” reconstrueix una missió de rescat sense precedents, una operació que va aglutinar 8 persones procedents de llocs molt diferents del món però amb una cosa en comú: una passió sense límits per les muntanyes que escalen i, sobretot, uns principis i valors que defineixen la manera única, intensa, i moltes vegades incompresa, amb què han decidit viure les seves vides

En col·laboració amb Globalitzat-e

 

FESTA VIU EL PARC

Centre Cívic L’Espai

Dissabte 28 d’octubre

Obert a tothom

De 16 a 19,30 hores

A les 16 hores al porxo del Centre farem tallers en col·laboració amb la Mancomunitat Penedès Garraf  amb materials reciclables: taller infantil de reutilització de residus anomenat ”La granja de cartró”

La festa comptarà  a partir de les 18 hores amb l’espectacle Maniquins (pop-up fashion show) de la Companyia Selfactina que presenta una acció artística a mig camí entre la desfilada de moda i l’espectacle teatral amb la participació activa del públic.

 

CINEMA FAMILIAR: LA BELLA I LA BÈSTIA

Sala Sol del Centre Cívic L’Espai

Dissabte  11 de novembre

Obert a tothom

A les18,00 hores

Un home de viatge es perd i entra en un castell misteriós, ple de riqueses però aparentment buit. Apareix una bèstia que amenaça de matar-lo pel robatori de la flor. Aterrit, l'home suplica clemència i la bèstia accedeix a canvi que enviï una de les seves filles a viure amb ell al castell. Bella accedeix a ser ella l'escollida i viu al castell, on descobreix que la bèstia és un ésser generós que la tracta com a una princesa. En col·laboració amb Millenium Espectáculos

 

XERRADA SOBRE “ELS COLORS DE L’ANTIGUITAT” A CÀRREC DE NÚRIA MOLIST

Sala Sol del Centre Cívic L'Espai

Dimecres 18 d’octubre

Obert a tothom

A les 17,00 hores

En col·laboració amb l’Institut d’Estudis Penedesencs i l’Escola Municipal de Persones Adultes

 

LLIURAMENT DELS PREMIS DEL XVIII CONCURS LITERARI DE NARRATIVA CURTA “ELS CINC PINS” 2017

Sala Polivalent de la Biblioteca Josep Pla

Divendres 23 de novembre

Obert a tothom

A les 19,30 hores

Premi al millor treball d’àmbit nacional: 550€

Premi al millor treball d’àmbit comarcal: 350€

Lliurament dels premis del concurs anual de literatura “Els Cinc Pins”. En col·laboració amb la Biblioteca Josep Pla de Les Roquetes i l’Escola Municipal de Persones Adultes

 

ESPECTACLE DEL MAG ALBERT

Sala Sol del Centre Cívic L’Espai

Obert a tothom

Dissabte 25 de novembre

A partir de les 18,00h

Obert a tothom

Espectacle musical de màgia familiar on ens traslladarem plegats a un món ple d’il·lusions inesperades: sorprenents transformacions d’objectes quotidians, aparicions i desaparicions impossibles i levitacions que desafien la força de la gravetat.

 

DOCUMENTAL DEL MES:  RAFEA Y EL SOL

Sala Polivalent de la Biblioteca Josep Pla

Divendres  1 de desembre

Obert a tothom

A les 19,30 hores

Rafea és una dona bedüina que viu amb les  seves quatre filles en un dels pobles més pobres del desert de Jordània, a la frontera amb l’Iran. Se li ofereix la possibilitat de viatjar a l’Índia per assistir a un programa on les dones analfabetes de tot el món es formen durant 6 mesos per ser enginyeres solars. Si ho aconsegueix, podrà electrificar el seu poble, formar altres enginyers i mantenir les seves filles.

En col·laboració amb Globalitzat-e

 

ESPECTACLE: AI, RATETA,RATETA DEL REPLÀ PRODUCCIONS

Sala Sol del Centre Cívic L’Espai

Dissabte 2 de desembre

A partir de les 18,00h

Obert a tothom

Hi havia una vegada una rateta molt presumida que estava cansada i avorrida de que tothom expliqués el seu conte de la mateixa manera. Un dia va prendre la decisió de declarar-se en vaga indefinida. Vet aquí un gos vet aquí un gat aquest conte s’ha canviat.

 

EL BOSC MÀGIC DE NADAL

Sales Centre Cívic L'Espai

Divendres 8 de Desembre de 17 a 21h

Dissabte 9 de Desembre de 16 a 21h

Diumenge 10 de Desembre de 17 a 20h

Vine a descobrir la màgia del nadal, siguis tu el protagonista de la història i fes el recorregut fins arribar a la sorpresa final. Endinsa't en un bosc màgic on coneixeràs als habitants, follets, fades, mags, tots ells estan esperant-te per explicar-te una història màgica del nadal. Després de 2 anys de descans en aquest format, l'equip de Millenium torna a recuperar l'antiga "Fabrica de Papá Noel", una renovació amb canvi de concepte i per tant de títol.

Preu 2€

Organitza: Millenium Espectáculos

 

CANTADA DE NADALES

Sala Sol i Mercuri del Centre Cívic L'Espai

Dissabte 16 de desembre

De 12:00h a 24:00 hores

Organitza: Casa de Andalucía de la Comarca del Garraf

 

 

 

Agraïm la col·laboració de la Casa de Andalucía de la Comarca del Garraf, Grup de Teatre el Vent, Associació de Festes Populars de les Roquetes, Millenium Espectáculos, Teatreros, Globalitza’t-e, Centre Obert de les Roquetes i Biblioteca Josep Pla en la confecció d’aquestes activitats.

 

Si voleu rebre informació sobre la programació d’espectacles del Centre Cívic l’Espai de les Roquetes envieu un correu amb les vostres dades a “centrecivicespai@santperederibes.cat” i us tindrem informats de les nostres activitats.

 

Ajuntament de Sant Pere de Ribes amb el suport de la Diputació de Barcelona, Biblioteca Josep Pla, Docs Barcelona, Mancomunitat i Institut d’Estudis Penedesencs.

 

 

CENTRE CÍVIC DE LES ROQUETES

Parc Pompeu Fabra, s/n.

Tel. 93 811 57 83

centreciviespai@santperederibes.cat