Fes una cerca per:

Data inicial

Data final

Interes

Descripcio

05-01-2018 

NOU PROGRAMA D’OCUPACIÓ DINS DEL SECTOR SANITARI, SOCIOSANITARI I DE DEPENDÈNCIA

Imatge d'arxiu del programa Fem ocupació per   a joves

El Programa de projectes innovadors i experimentals pretén millorar l’activitat del sector productiu sanitari, sociosanitari i de dependència, generador d’ocupació al territori, mitjançant la cooperació público-privada i possibilitar la inserció sociolaboral de les persones més vulnerables. És un programa liderat per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i l’Ajuntament de Sitges i subvencionat pel Servei Públic d’ocupació de Catalunya.

Els objectius d’aquest projecte són, per una banda, donar suport a persones majors de 45 anys en situació d’atur, prioritzant aquelles de llarga durada, així com posar en marxa nous enfocaments que s’adaptin a les necessitats reals de les empreses del sector sanitari, sociosanitari i de dependència del territori i establir una cooperació entre les entitats públiques i privades mitjançant convenis de col·laboració per possibilitar la inserció sociolaboral de les persones més desafavorides. D’aquesta manera també es vol desenvolupar accions que permetin l’apropament dels usuaris tant al teixit productiu com al social del territori, utilitzar els recursos formatius per contribuir a la millora en la qualificació professional dels usuaris en un sector amb potencialitat i generar borses de treball per a les empreses i entitats del sector sanitari, sociosanitari i de dependència com a recurs facilitador de selecció de personal.

El programa, que va començar el 29 de desembre de 2017, té una duració d’un any, i finalitzarà el 31 de desembre del 2018. Les persones interessades han d’estar inscrites en l’oficina de treball com a demandants d’ocupació no ocupades, ser majors de 45 anys en situació d’atur, residir a la comarca del Garraf i estar interessades pel sector sanitari, sociosanitari i de dependència. Les empreses que vulguin participar-hi han de ser de la comarca del Garraf dins del sector sanitari, sociosanitari i de dependència. Si esteu interessats en el programa podeu trucar al 93 810 92 90 i preguntar per la Míriam Romeu o Sílvia Gil o enviar un correu a romeuhm@santperederibes.cat o gilvs@santperederibes.cat.

 

“Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals”.