Fes una cerca per:

Data inicial

Data final

Interes

Descripcio

12-01-2018 

TRET DE SORTIDA DE LA FESTA MAJOR DE SANT PAU 2018

Imatge d'arxiu de l'anada a Sant Pau

La Festa Major d’hivern de Ribes arrencarà demà dissabte 13 de gener amb la presentació del programa d’actes de Sant Pau i de la separata “Crònica de Ribes per Josep Bertran i Miret”, que enguany ha escrit l’Ana Mestre partint de les anotacions dels dietaris del seu rebesavi, farmacèutic i historiador del municipi a finals del s. XIX que també dóna nom al nou CAP de Ribes. L’acte es farà al Local a les 11h, amb la participació de l’autora de la separata, la Clàudia Sauret, responsable de la portada del programa; i el regidor de Cultura de Ribes, Josep Moya, entre d’altres representants institucionals. Després de l’acte de presentació, la Coordinadora de Barraques ha organitzat el Vermut no electrònic que es farà a la carpa de Can Puig a les 13h.

El dissabte 20 de gener, cap de setmana previ a Sant Pau, començaran les activitats a les 17h amb la timbalada de convit al Pregó organitzat per les colles timbaleres. Una hora més tard, a les 18h hi haurà la lectura del Pregó a càrrec de Carme Jacas i Bertran que tindrà lloc al saló de plens de la Casa de la Vila. I seguidament, el correfoc de Ribes amb la participació de Ball de Diables de Ribes, Ball de Diables Colla Jove, el Drac de Ribes, i colles convidades. Aquest s’iniciarà a la plaça de la Vila i recorrerà alguns dels principals carrers i places del municipi fins a arribar a la plaça Marcer on hi haurà la Foguerada. La nit acabarà amb el Trakasound, coordinat pel Ball de Diables de Ribes Colla Jove, que tindrà lloc finalment a al pavelló de Ribes (enlloc de la Carpa com s'anunciava en el programa) a partir de la mitjanit. En aquesta edició hi participarà Rata & The Whiteys, Sra. Tomassa, Dj T-Bird i Dj Carlos Subias (waves).

L’endemà diumenge 21 tindrà lloc l’anada infantil a Sant Pau. La sortida serà a la plaça de la Vila, a les 10h i en arribar a l’ermita es farà la presentació de la nova colla infantil de Cabeçuts. A continuació, hi haurà la baixada infantil de Sant Pau fins a la plaça de la Vila, on s’acabarà la cercavila amb l’exhibició de balls populars. A les 13h, el pati de Els Xulius acollirà un concert vermut amb el grup RibesJazzQuartet. Per últim, a la tarda (17:30h) al Local hi ha programat l’espectacle familiar El Cartero de la companyia Una Mika.