Fes una cerca per:

Data inicial

Data final

Interes

Descripcio

07-02-2018 

XERRADA OBERTA SOBRE L’ESTAT ACTUAL DELS PROJECTES DE COOPERACIÓ A PUERTO CABEZAS

Viatge a Puerto Cabezas el 2017.

El proper dimarts 13 de febrer a les 18h tindrà lloc una xerrada que vol donar a conèixer les accions que s’estan realitzant sobre el terreny i l’impacte que tenen en el dia a dia de la ciutadania de Puerto Cabezas. Aquest acte es realitzarà a la sala de Plens de la Vinya d’en Petaca, a les Roquetes, i estarà obert a tota la ciutadania.

Actualment, Sant Pere de Ribes col·labora a través del Fons Català de Cooperació i Desenvolupament en projectes de Cooperació en el municipi de Puerto Cabezas/Bilwi (Nicaragua), municipi amb el qual manté una relació d’agermanament des de fa trenta anys. En commemoració al trentè aniversari d’aquest agermanament, l’Ajuntament ha convidat al tècnic del Fons Català de Cooperació i Desenvolupament resident a Managua, Xavier Ruiz, per a que faci una exposició sobre l’actual context sociopolític del municipi i presenti l’estat d’execució d’aquests projectes.

Aquestes iniciatives es fonamenten en alguns dels Objectius de Desenvolupament Sostenible inclosos en l’Agenda 2030 a Nova York el setembre del 2015, com ara, els objectius d’Aigua neta i Sanejament a través del projecte Wawa Bar o Consum i Producció Responsable a través del projecte Tawan Klin.