Fes una cerca per:

Data inicial

Data final

Interes

Descripcio

09-03-2018 

EL SÍNDIC DE GREUGES VISITARÀ EL MUNICIPI

Visita de l'equip del Síndic a l'Escorxador de Ribes. (arxiu)

L’equip del Síndic de Greuges de Catalunya vindrà al nostre municipi dimecres, 14 de març, al centre cívic l’Espai de les Roquetes (C/ Antoni Gaudí, 5) per atendre presencialment i de forma gratuïta als veïns i veïnes que vulguin fer consultes o presentar queixes contra una actuació de l’Administració pública i les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc.).

Les visites s’atendran de manera personalitzada durant el matí, de 9 a 14h. Les persones que hi estiguin interessades, cal que concertin prèviament l’entrevista trucant al telèfon gratuït 900 124 124 o enviant un correu electrònic a l’adreça sindic@sindic.cat.

Resultat d’un conveni signat entre l’Ajuntament i el Síndic de Greuges, aquest últim visita el nostre municipi un parell de cops a l’any per atendre la ciutadania. El Síndic de Greuges és un òrgan que actua com a defensor dels ciutadans i ciutadanes i vetlla pel bon funcionament de les administracions públiques de forma políticament independent i amb objectivitat, supervisa i col·labora amb l’Administració catalana amb l’objectiu de donar suport i millorar el seu funcionament.