Fes una cerca per:

Data inicial

Data final

Interes

Descripcio

13-03-2018 

LA NOVA PROGRAMACIÓ DE L’ESPAI I EL LOCAL S’INICIA AMB ESPECTACLES FAMILIARS, EXPOSICIONS I TALLERS.

Obra de teatre musical “Bella y Bestia” que es realitzarà al CC L'Espai.

Aquest mes s’inicia la nova programació trimestral del Centre Cívic L’Espai de les Roquetes i del Centre Cultural El Local de Ribes que s’allargarà fins al maig. El dissabte, 17 de març, el CC L’Espai donarà continuïtat a la seva activitat amb l’espectacle de màgia “Old Time Bakery” del Mag Edgar, una actuació per a totes les edats plena de sorpreses. L’entrada és gratuïta i tindrà lloc a la sala Sol a les 18h. Posteriorment, del 19 de març fins al 14 d’abril, es podrà visitar l’exposició col·lectiva de fotografia “Primavera”, organitzada per Globalitzat-e i que es trobarà al vestíbul de l’edifici. Durant el mes de març també es representarà l’obra de teatre musical “Bella y Bestia”, una adaptació de l’Associació Millenium Espectacles preparada per fer passar una estona divertida i emotiva als espectadors. Hi haurà quatre actuacions diferents que tindran lloc el divendres 23 de març, a les 20h, el dissabte 24 de març, a les 17.30h i a les 19.30h, i el diumenge 25 de març a les 17.30h. El preu de les entrades és de 5 euros pels adults i 3, pels infants. També a final de mes es projectarà la pel·lícula d’animació “Vaiana” el dissabte 31, a les 18h, a la sala Sol.

Pel que fa a la resta, a partir d’abril a L’Espai, hi destaquen els espectacles infantils “Dreamword Kids”, amb l’aparició dels personatges de la Patrulla Canina, i “La vaca que canta”, la història d’una vaca que viu al camp i canta òpera. També seguiran les propostes de cinema infantil i familiar amb la projecció de “El gran showman”, un musical basat en una història real, i “Jumanji: bienvenidos a la jungla”, on el misteriós joc reapareix 20 anys després. Quant a exposicions, n’hi ha previstes dues del col·lectiu Acarte: de pintura adulta (amb obres sobre monuments i paisatges de la comarca) i dels treballs de fi de curs del grup infantil. Dins la programació del centre cívic de les Roquetes se celebrarà la Feria d’Abril els dies 13 i 14, a partir de les 21h, amb tapes i sevillanes (l’entrada serà de 2 euros). Per acabar, el 13 de maig es podrà gaudir de la celebració de “Cruces de Mayo” amb l’elaboració i posterior degustació del cocido per als socis i sòcies de l’entitat. Ambdues activitats estan organitzades per la Casa de Andalucía del Garraf.

Pel que fa al Centre Cultural El Local de Ribes presenta varietat d’activitats. Per començar les propostes, el dissabte 24 de març hi haurà l’espectacle “Una tarde con sabor a tango”, amb el grup Tangotán, format per l’Andrea Perrone i l’Alejandro Leguizamo, i on es podrà participar en la classe oberta de tango a càrrec dels ballarins Maya Kumar i Pablo Portugués. Tindrà lloc a la Sala Merla a partir de les 19h.

En el mateix equipament també s’hi faran dues exposicions. La primera s’inaugurarà el 6 d’abril i s’anomena “Dones, moments i espais” de l’artista Maribel Oliveras Freixas; i la segona tindrà lloc el mes de maig i s’exposarà una sèrie d’obres de l’artista Michel Bellaiche, on es representen tots aquells refugiats que moren al mar. Igualment hi ha previstes dues xerrades, la primera  tractarà el futur de les pensions i a la segona, a càrrec de l’Aida Rodríguez i l’Albert Aguiló, s’explicarà l’experiència dels ponents com a voluntaris donant suport als refugiats a l’illa grega de Lesbos. D’altra banda, el 22 d’abril hi haurà la II Mostra d’entitats de Sant Pere de Ribes per donar a conèixer les entitats del poble i, per últim, hi haurà l’espectacle familiar “Safari” de la companyia de Comediants La Baldufa.

 

SEGUEIX L’OFERTA DE TALLERS AL LOCAL

Paral·lelament, El Local acollirà durant aquests mesos alguns tallers organitzats pel col·lectiu La Mesa Negra de temàtica diversa i per a públics diferents. Es farà un taller de dibuix del natural al model (dissabte d’11 a 13h i dimecres de 18.30 a 20.30h), un d’iniciació a la dansa flamenca (dissabte de 17 a 18.15h i dimecres de 20 a 21.14h) i un d’art i anglès per a nens i adolescents (dimecres de 17.30 a 19h). Les inscripcions als tallers es poden fer de dimarts a divendres de 18 a 20h al Centre Cultural El Local de Ribes, o a l’inici del taller. Per més informació us podeu adreçar a a Mesa Negra a través de correu electrònic lamesanegra.ribes@gmail.com.

 

PLA DE FORMACIÓ PER A ENTITATS

Amb l’objectiu d’enfortir i capacitar el teixit associatiu de Sant Pere de Ribes l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha inclòs dues activitats formatives aquest trimestre, amb el suport de la Diputació de Barcelona, adreçades a les entitats i associacions del municipi perquè puguin millorar la seva gestió. Per participar-hi cal inscripció prèvia (places limitades).

La primera serà un TALLER DE COMUNICACIÓ 2.0 AMB XARXES SOCIALS que es farà dissabte 17 de març, de 10 a 14 hores, a l’Aulari Blanc de les Roquetes. L’altra tractarà de FISCALITAT PER A ASSOCIACIONS, el dissabte 24 de març, de 10.30 a 13.30 h, a la Sala Martinet del Centre Cultural El Local.

 

AULES D’ESTUDIS

Aquests dos equipaments culturals municipals continuen oferint el servei d’aules d’estudis, unes sales preparades tant per a estudiar-hi individualment com per a fer treballs en grup, adreçades a estudiants a partir de 14 anys, durant l’horari d’obertura dels centres. Per més informació cal adreçar-se a les respectives consergeries.