Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 

Fes una cerca per:

Data inicial

Data final

Interes

Descripcio

16-04-2018 

XERRADA “ORIENTA’T EN FAMÍLIA” PER PARLAR DELS ESTUDIS DESPRÉS DE L’ESO

Imatge gràfica de la xerrada "Orienta't en Familia"

Arriba al municipi “La Maleta de les Famílies”, un projecte adreçat a les famílies d'alumnes d’educació secundària amb l'objectiu d'orientar-les en el procés d'acompanyament dels fills i filles en la tria d'itinerari educatiu i professional i saber quins aspectes tenir en compte per escollir un itinerari d’estudis postobligatoris (després de l’ESO). Per aquest motiu, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i la Diputació de Barcelona organitzen la xerrada "Orienta't en Família" oberta a famílies d’alumnes de 3er, 4t d’ESO, Batxillerats i Cicles Formatius amb l'objectiu d’ajudar-les a identificar aspectes a tenir en compte a l’hora d’escollir l’itinerari formatiu d’estudis post-obligatoris; per així acompanyar els fills i filles en aquest procés. Serà el dimarts 24 d’abril, de 18h a 19.30h, a l’Institut Alexandre Galí de les Roquetes.

Durant la sessió es parlarà i donaran a conèixer els múltiples itineraris formatius i professionalitzadors que existeixen i quins aspectes cal tenir en compte a l’hora de realitzar la tria d’aquests. També es tractarà què pot afectar com a pares i mares, davant la tria d’itinerari dels fills i filles, i com escoltar i dialogar amb ells per ajudar-los a identificar les seves motivacions, capacitats, habilitats i interessos.