Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 

Fes una cerca per:

Data inicial

Data final

Interes

Descripcio

16-04-2018 

LA FIRA DE LA PRIMAVERA ARRIBA AL MUNICIPI EL CAP DE SETMANA

    
Cartell de la primera edició de la Fira de la Primavera.

La primera Fira de la Primavera que es farà al municipi es durà a terme els dies 20 i 21 d’abril a l’envelat de les Roquetes on es podrà gaudir d’actuacions musicals, sevillanes i casetes per menjar i beure. L’horari de l’esdeveniment serà de 8 del vespre a 2 de la matinada i l’entrada, gratuïta. L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes organitza aquesta nova proposta cultural, lúdica i festiva al municipi conjuntament amb la Hermandad de Nuestra Señora del Rocío, l’UCER, el Centro Cultural García Lorca i la Casa de Andalucía de la Comarca del Garraf amb la voluntat d’establir i potenciar un punt de trobada anual d’aquelles entitats i col·lectius, elements culturals i disciplines artístiques que tenen a veure amb la cultura andalusa, de tradició i arrels a les Roquetes.

El regidor de cultura i comerç local de les Roquetes, Adrià Solà, ha explicat que “l’any passat diverses associacions van mostra el seu interès perquè s’organitzés un esdeveniment d’aquestes característiques complementari a la Feria de Abril i que permetés mostrar l’art i el treball de les diferents activitats que desenvolupen durant tot l’any, com les sevillanes, el flamenc, els cors o fins i tot la gastronomia per compartir-lo amb la resta de la població, donar-lo a conèixer i convidar a qui ho desitgi a participar i a celebrar d’aquesta manera festiva l’arribada de la primavera”.

Durant el cap de setmana se celebraran diversos actes que començaran divendres 20, a les 21h, amb l’encesa de l’enllumenat del recinte festiu i l’actuació del Coro Rociero de la Casa de Andalucía de la Comarca del Garraf. A les 23h hi haurà l’actuació del Quadre de Ball de la Casa de Andalucía de la Comarca del Garraf. L’endemà, a partir de les 23h, es realitzaran diverses actuacions del Quadre de Ball del Centro Cultural García Lorca i del Flow Center de Vilanova i la Geltrú.