Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 

Fes una cerca per:

Data inicial

Data final

Interes

Descripcio

16-04-2018 

EL PROCÉS D’URBANITZACIÓ DE ROCAMAR I L’AUTÒDROM CENTREN LA DARRERA TROBADA VEÏNAL AMB L’ALCALDESSA

Els veïns i veïnes a la trobada pública amb l'alcaldessa de dissabte passat.

Una dotzena de veïns i veïnes de Rocamar es van trobar dissabte passat a la mateixa urbanització amb l’alcaldessa, Abigail Garrido; i el regidor d’Urbanisme i Urbanitzacions, Fran Perona, per parlar de diversos temes del seu interès i del municipi en general. Algunes de les qüestions que es van abordar van ser els accessos al sector, el desenvolupament del procés d’urbanització definitiva, la inundabilitat de la riera i l’atorgament de llicències i els habitatges turístics. També va aixecar interès entre les persones assistents el projecte de l’Autòdrom Terramar i la seva afectació.

La reunió forma part de les trobades “A prop teu: converses amb l’alcaldessa” que el govern local organitza periòdicament a peu de carrer per apropar la gestió municipal a la ciutadania i el contacte amb els màxims representants de l’Ajuntament. En totes elles es pren nota de les aportacions que fan els presents per tenir-les en compte i donar-hi resposta.