Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 

Fes una cerca per:

Data inicial

Data final

Interes

Descripcio

06-07-2018 

UN INCENDI A RIBES, A TOCAR EL CARRER DE JOSEP MESTRE I PUIG, CREMA 3 HECTÀREES

L'electrocució d'un ocell, possible casua.

Zona afectada.

Un total de 2,9 hectàrees d’un camp agrícola en desús a tocar les façanes posteriors del c. Josep Mestre i Puig del nucli urbà van cremar ahir a la tarda a Ribes. Els Bombers van rebre l’avís cap a les quatre de la tarda i el vent d’oest que bufava en aquell moment va fer que es propagués fins a la carretera C-15b. L’actuació ràpida dels cossos i serveis d’emergències i la col·laboració dels veïns i veïnes, així com la intervenció de 2 mitjans aeris i 11 dotacions terrestres amb unitats GRAF dels Bombers, van ajudar a que al voltant de tres quarts de sis de la tarda el foc es donés ja per estabilitzat.

En l’operatiu de l’extinció hi van intervenir els Bombers, Agents Rurals, diverses dotacions dels ADF de Sant Pere de Ribes i la comarca, Mossos i Policia Local. Ja poc després de les set del vespre, l’incendi es va declarar controlat. Posteriorment, controlat i pràcticament extingit, els Agents Rurals van començar les investigacions per determinar les causes i origen del foc. Tot apunta a un presumpte fet fortuït i accidental ocasionat per l’electrocució d’un ocell en una línia elèctrica. Posteriorment, el mateix incident que hauria produït una averia a la instal·lació va fer interrompre el serveis de subministrament elèctric durant unes hores per repara-la, veient-se afectats els sectors del c. d’Enric Morera, Can Lloses i Can Pere de la Plana.

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes agreix la ràpida actuació dels cossos i serveis que han participat i dels veïns i veïnes que també han col·laborat en tot moment, tant donant l’alerta com amb recursos propis per mirar d’evitar que el foc es propagués en el seu estadi inicial.