Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 

Fes una cerca per:

Data inicial

Data final

Interes

Descripcio

23-07-2018 

EL PARC POMPEU FABRA ACULL “LES NITS D’ESCENARI OBERT” ELS DISSABTES FINS AL 25 D’AGOST

Marina Marlo, una de les artistes convidades.

Amb la idea de dinamitzar les nits d’estiu al Parc Pompeu Fabra -tot coincidint amb la celebració del 150è aniversari del lingüista català que dona nom a l’espai- i promoure el talent artístic local, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes amb la col·laboració d’algunes entitats i comerços han creat Les Nits d’Escenari Obert per als dissabtes d’agost, a partir de les vuit del vespre. Una vintena de grups i cantants  participaran en aquesta primera edició. A més, com a valor afegit i reclam per atraure el públic també hi actuaran alguns convidats especials amb més renom, com la jove i televisiva Marina Marlo (coneguda per la seva participació en un talent show televisiu) o els actors Maykel Ortega i Dafnis, entre d’altres. Seran els espectadors els que valoraran les actuacions de tots els grups participants i la més votada guanyarà quatre entrades per a Port Aventura. Els finalistes es repartiran un val de compra als establiments comercials adherits a l’UCER i un lot de productes llatins de les parades 4 i 5 del Mercat Municipal La Sínia.

El dissabte 4 d’agost, l’únic dia que començaran les actuacions a les 19 hores, pujaran a l’escenari Zumbinis 1, Compañía Agua de Luna, Javier Haro i l’artista convidada Lilmama. El dia 11 serà el torn de Las Flamenquitas, Zumbinis 2, Tenet y Destrom, i Míriam Monago. Els artistes Zumba Fitness, Funk You, Zumba Star 1 i Lidia actuaran el 18 d’agost, juntament amb la participació de Maykeloh i Pol com actuació especial, i tancaran la programació, el 25, Los Profes, Zumba Star 2, Contratiempo Show i l’acte de lliurament de premis amb la intervenció de l’actor vilanoví Dafnis. Música, dansa i teatre garantits per a tots els públics amb un format d’espectacle variat de talents artístics locals.