Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 

Fes una cerca per:

Data inicial

Data final

Interes

Descripcio

28-08-2018 

OBERTA LA CONVOCATÒRIA DEL 19È CONCURS LITERARI DE NARRATIVA CURTA ELS CINC PINS

Els textos, a doble espai i a una sola cara.

Fins al divendres 28 de setembre, a les 14 hores, es poden presentar els relats per participar a la 19a edició del concurs literari de narrativa curta Els Cinc Pins de Sant Pere de Ribes.

Els treballs, de temàtica lliure, optaran a dues categories: la primera, d’àmbit nacional (dotada amb un premi de 550 euros), i la segona, d’àmbit comarcal (amb una dotació de 350 euros per l’obra guanyadora).

Per presentar-s’hi cal ser, això sí, major d’edat, les obres han de ser inèdites, escrites en llengua catalana i no poden tenir una extensió superior als cinc fulls DinA4 mecanografiats a doble espai i a una sola cara. Així mateix, la font tipogràfica ha de ser Arial o Times New Roman, i el tamany igual o superior a 11.   

Cada autor o autora podrà presentar únicament a concurs un escrit, que es lliurarà per quadruplicat i es presentarà dins d’un sobre tancat on es farà constar la comarca de procedència, el nom del concurs i la categoria a la qual es presenten. Dins d’aquest sobre n’hi haurà un altre tancat que contindrà una targeta on es farà constar el nom, adreça i telèfon de la persona que el presenta.

Només es pot presentar un relat al concurs. 

Els relats s’han de lliurar personalment a les Oficines d’Atenció Ciutadana de Ribes (plaça de la Vila, 1) o de les Roquetes (plaça de la Vinya d’en Petaca s/n). Val a dir que també es poden fer arribar mitjançant correu ordinari a l'adreça següent: 

Ajuntament de Sant Pere de Ribes, 
MASIA CAN PUIG
Carrer Major, 110
Sant Pere de Ribes (08810 – Barcelona).

El veredicte del jurat es comunicarà directament als premiats la setmana del 7 a l’11 de novembre i l’acte de lliurament de premis es farà el dia 22 de novembre a les 19.45 hores, a la sala polivalent de la biblioteca Josep Pla de les Roquetes.

El certamen està organitzat per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, el Centre Cívic L’Espai i la Biblioteca Josep Pla de les Roquetes, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.