Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 

Fes una cerca per:

Data inicial

Data final

Interes

Descripcio

26-09-2018 

EL GOVERN LOCAL APROPA LES ORDENANCES MUNICIPALS I FISCALS A LA CIUTADANIA

Sessió de l'any passat celebra a Ribes.

Les ordenances municipals són normes reguladores que serveixen per gestionar el funcionament d’un ens local així com les fiscals regulen els tributs municipals (impostos, taxes i preus públics). Aprofitant que ens aquests moments s’està elaborant la proposta d’unes i altres per a l’any que ve, el govern municipal ha convocat dues sessions públiques participatives adreçades a la ciutadania per fer-la partícip i informar-la amb la finalitat que pugui fer les seves aportacions, suggeriments o propostes.

En aquestes últimes setmanes ja s’han mantingut diverses reunions amb els grups municipals de l’oposició, que continuaran els pròxim dies, però ara, abans de tenir-les enllestides del tot i portar-les al Ple, es volen apropar als veïns i veïns perquè hi puguin dir la seva.

Les sessions tindran lloc el dimecres 3 i el dijous 4 d’octubre, a les 19 h, a la Biblioteca Josep Pla de les Roquetes i a la Biblioteca Manuel de Pedrolo de Ribes, respectivament. Així mateix, com també s’ha fet en els últims anys, s’ha disposat el correu electrònic de l’Alcaldia (alcaldia@santperederibes.cat) perquè les persones que no hi assisteixin puguin fer arribar les aportacions que considerin oportunes.

La voluntat del govern és que les ordenances siguin un instrument que serveixi per afavorir la cohesió social en tots els sentits i garantir la prestació dels serveis bàsics i necessaris per a tota la ciutadania.