Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 

Fes una cerca per:

Data inicial

Data final

Interes

Descripcio

09-10-2018 

EL PASSATGE DEL TERROR DE LES ROQUETES ARRIBA AMB NOVETATS I CANVIS

Cartell de l'edició d'enguany.

Un any més, i ja en porta vuit, arriba el Passatge del Terror de les Roquetes i ho fa amb novetats i canvis destacats. El nom de l’edició d’enguany, “El Bosque” no només és una al·lusió al títol d’una pel·lícula de misteri sinó que ens avança el lloc on es farà. En els darrers anys s’havia dut a terme al Centre Cívic L’espai en diferents dies i sessions i ara es vol fer un pas més i traslladar-lo a l’exterior, a l’aire lliure, on tindrà una ambientació reforçada per l’entorn.

I és que el nou emplaçament escollit és l’espai dels jardins de la piscina municipal de les Roquetes, situat a la cantonada del carrer de Puigmal amb Miquel Servet, una zona verda arbrada amb pins que aportarà un valor afegit al recorregut de més de 250 metres que tindrà l’espectacle. Aquest canvi s’ha gestat arrel d’experiències prèvies molt positives que els organitzadors, Millenium Espectáculos, han tingut anteriorment i que van agradar molt al públic. L’altra novetat és l’horari, que ve definit i condicionat pel propi espai.

Així, bàsicament per qüestions de logística i per les característiques del muntatge, es concentrarà l’activitat en un únic dia: el dissabte 20 d’octubre. Per aquest motiu s’ampliarà la franja horària hi haurà més passis. El dia 20 s’iniciaran les representacions a les 18h i finalitzaran a les 2 de la matinada. Les primeres sessions estaran dedicades al passatge light (de menor intensitat i pensat per a un públic infantil i familiar), com és habitual, i a partir de les 19.30h es donarà inici al show per als més agosarats. Seran més de 7 hores de terror que els i les assistents podran gaudir gràcies a la participació de més de 30 voluntaris que, com cada any, ho fan possible. El preu de l’entrada serà de 3 euros.

El Passatge del Terror de les Roquetes es porta realitzant des del mes d’octubre de 2011 de la mà de Millenium Espectáculos, una entitat local que es va estrenar llavors. A la seva trajectòria cal sumar-hi a més dels 7 passatges de terror propis, 3 més en col·laboració amb altres entitats, 3 obres de teatre, 4 passatges de Nadal i moltíssimes col·laboracions amb associacions del municipi.