Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 

Fes una cerca per:

Data inicial

Data final

Interes

Descripcio

11-10-2018 

LA CONVIVÈNCIA, L'AMISTAT I LES DIFERÈNCIES PERSONALS, A ESCENA AQUEST DISSABTE A “EL LOCAL” DE RIBES

"Gnoma" es veurà al Local el 13 d'octubre.

“Gnoma”, de la cia. Peagreenboat, és el primer espectacle familiar de la temporada que es presentarà a la sala Merla del Centre Cultural El Local de Ribes aquest dissabte 13 d’octubre a les 18 hores. A través d’una història de titelles l’obra tractarà el repte de la convivència i l'amistat, les diferències i l'acceptació de l'altre.

Gwendolyn i la seva amiga Matilda han construït una casa per viure juntes. Estan molt il·lusionades però a poc a poc s’aniran adonant que la convivència no és tan senzilla  com s'imaginaven. Un dia Gwendolyn rep una invitació per anar a celebrar l'aniversari de la seva germana a l’altre costat del bosc i ho aprofita per perdre de vista una estona a la Matilda. A la tornada, un inesperat contratemps farà canviar la seva relació amb Matilda.

Aquest mes d’octubre l’equipament cultural acollirà també dues xerrades sobre el luteranisme i els refugiats, els dies 19 i 27  a les 19h, respectivament, i fins a final de mes es pot visitar l’exposició del Fototardor 2018 (la inauguració de la qual tindrà lloc el dia 11 a les 18h).