Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 

Fes una cerca per:

Data inicial

Data final

Interes

Descripcio

17-10-2018 

TEMPORADA D’ARTS ESCÈNIQUES A LA CARPA REVOLUCIÓ

Les impuxibles

La Carpa Revolució dona el tret de sortida a la temporada 2018-2019 de creació i exhibició d’arts escèniques. El 20 d’octubre, “Painball”, de la companyia Les Impuxibles, serà l’espectacle inaugural de la nova programació estable 2018-19. La proposta artística compta amb textos de Bel Olid, interpretació musical de Clara Peya i direcció coreogràfica d’Ariadna Peya. Clara Peya, Ariadna Peya i Helena Gispert interpreten i construeixen el concepte de llibertat a través de la música, la dansa i la paraula. L’espectacle, revelació de Fira Tàrrega 2018 serà a les 20h i les entrades es poden adquirir en línia  (10€ anticipades/12€ a taquilla).

 

Fins al 31 de desembre, de dijous a diumenge, de 18h a 01h, la carpa romandrà oberta al públic amb propostes nacionals i internacionals: monòlegs; xerrades; sessions de filosofia, cinefòrum i karaoke; espectacles, concerts i jam sessions; mercat de segona mà; residència de creació; tallers de circ per a joves i jornades comunitàries per a sòci/es de l’entitat. Entre els grans concerts programats fins a final d’any destaca: Lágrimas de sangre, Psycho Realm i Rata and the Whiteys (10 de novembre), Leo Bassi i Las Fritas (17 de novembre) i La Casa Azul (5 de desembre).

 

En la vessant més social del programa, que vol apropar art i cultura a nous públics, la Carpa Revolució ha tancat enguany un acord amb el Taller de músics per programar concerts del Cabal musical, un projecte d’innovació social per a la inclusió basat en l’acompanyament artístic de joves talents musicals. Així, actuaran artistes emergents com Paula Peso (R&B/soul), Juan SNK (rap fusió) o la cantautora Raquel Lúa. En aquesta línia, la Carpa Revolució segueix col·laborant enguany amb la Residència Redós de Sant Josep, fundació sense ànim de lucre amb més de cent anys al servei de la gent gran de Sant Pere de Ribes. De novembre a maig, la residència acollirà programació continuada d’espectacles intergeneracionals. I del 15 d’octubre al 21 de juny, i en el marc de treball amb les escoles del municipi, es faran tallers de circ (malabars, trapezi, teles, aro, acrobàcies) per a infants de 6 a 12 anys.

 

Pel que fa a la vessant de suport i promoció a la creació artística, del 19 al 30 de novembre, la Carpa Revolució acollirà el programa de Residència de Creació per a artistes emergents i professionals de les arts escèniques, que disposaran de l’equipament i infraestructura per a l’experimentació. La programació completa es podrà consultar al web  ww.fespluschapeau.org.

 

La Carpa Revolució, iniciativa impulsada per l’associació Fes+Chapeau amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes, és un projecte cultural interdisciplinar on comunitat, creació artística i transformació social es fusionen sota la lona de la carpa circense ubicada a la zona de la Masia de Can Puig de Ribes.