Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 

Fes una cerca per:

Data inicial

Data final

Interes

Descripcio

27-11-2018 

SANT PERE DE RIBES ES PREPARA PER CELEBRAR LES FESTES DE NADAL

Representació del pessebre vivent de l'any 2017. 

Amb l'entrada de desembre, com és tradició, el municipi s’engalana i es prepara per celebrar el Nadal. Al llarg del mes, diferents entitats preparen un seguit d’activitats emmarcades en aquestes dates tan especials.

Per començar, el dia 1 de desembre, al vespre s’encendran les llums de Nadal als dos nuclis urbans, Ribes i les Roquetes. A la plaça de la Vinya d’en Petaca, l’entitat Millenium, dedicada a l’organització d’esdeveniments, prepara un espectacle de 30 minuts de durada amb projeccions i efectes de pirotècnia que acabarà amb l’encesa de les decoracions nadalenques. Per complementar el dia, l’Associació Sentir Flamenco organitzarà, el mateix dia 1 a les 21.30h, una exhibició de ball i cant flamenc al Centre Cívic L’Espai.

L’entitat Millenium, de nou, serà l’encarregada de preparar el Bosc Màgic que acull el Centre Cívic l’Espai, a les Roquetes. Es tracta d’un recorregut màgic ple de personatges fantàstics que finalitzarà amb una trobada amb el Pare Noel que permetrà als més petits de la casa entregar-li la seva carta de desitjos i fotografiar-se amb ell. Les sessions al Bosc Màgic seran els dies 7 de desembre, divendres, de 15 a 20h; 8 de desembre, dissabte, d’11 a 14h i de 16 a 20:30h, i el 9 de desembre, diumenge, d’11 a 14h. L’entrada val 2€.

Per la seva banda, la programació regular de L’Espai corresponent a l’últim quadrimestre de 2018 clourà el 15 de desembre amb un espectacle de màgia a càrrec de Borja Pérez, un mag molt proper al públic amb un show especialment indicat pels nens i nenes. Durant els mesos de tardor i hivern, han sigut 8 les activitats programades pel Centre Cívic, que consolida una oferta cultural molt variada i apte per tots els públics. 

Per acabar, l’entitat Els Xulius organitzarà, com cada any, el Pessebre Vivent Parlat, que enguany arriba a la 30a edició. La ubicació triada en aquest cas és la masia històrica de Ca l’Escolà, a les afores de Ribes. La representació del pessebre ocupa a 200 persones, entre actors, tècnics, col·laboradors, muntadors, modistes i atrezzo, i és itinerant, cada any canvia d’ubicació. El Pessebre Vivent organitzat pels Xulius es caracteritza per la seva espectacularitat i per la tria anual de les escenes que es representarà: d’aquesta manera, l’entitat conforma cada any una posada en escena única. Les representacions seran els dies 25 de desembre, a partir de les 18:30h; 26 de desembre, a partir de les 18:00h, i els dies 27 i 28, a partir de les 17:45. La durada de les representacions és de 75 minuts, aproximadament, i es duu a terme en sessions cada 30 minuts. Les entrades  es podran adquirir on-line a través del web o de manera anticipada al Bar Ca la Nisa (c/Major 13) per les tardes i els dies de representació de 12 a 14h i de 17 a 19h. 

El Gran recapte, tions solidaris, Els Pastorets de Ribes al Centre Parroquial, la Fira de Nadal, cantades de nadales o les activitats de les associacions de comerç local i del Mercat Municipal La Sínia, són altres de les propostes que s’estan acabant de preparat per a aquestes dates.