Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 

Fes una cerca per:

Data inicial

Data final

Interes

Descripcio

10-01-2019 

LA XVI NIT DE L’ESPORT, UN RECONEIXEMENT A L’ESPORT LOCAL

L'alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, juntament amb la ciclista Núria Espinosa, en l'edició de l'any passat de la Nit dels Esports. 

Aquest dissabte 12 de gener, a partir de les set del vespre, se celebrarà la setzena Nit de l’Esport, la jornada de reconeixement als i les esportistes, clubs i persones vinculades al món de l’esport local en general. La Finca Mas Solers, com ja és habitual, acollirà novament l’acte, on es preveu que hi assisteixin prop de 300 persones. La Nit de l’Esport commemora la feina feta al llarg de la temporada esportiva del 2018 pel teixit associatiu esportiu del municipi i posa en valor la importància de clubs i associacions en la promoció de la pràctica de l’esport, la cohesió social i la divulgació d’hàbits de vida saludables entre el jovent de Sant Pere de Ribes. És per això que durant la vetllada es retrà homenatge a diferents persones, esportistes i entitats tant per la seva tasca, com pels èxits assolits o la seva trajectòria.

L’acte comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, la regidora d’Esports de les Roquetes, Noelia López, el regidor d’Esports de Ribes, Josep Moya, així com d’altres representants municipals. Aquest any, l’encarregat de presentar la vetllada serà Toni Aliaga.