Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 

Fes una cerca per:

Data inicial

Data final

Interes

Descripcio

11-02-2019 

L’ALCALDESSA CONVERSARÀ AMB EL VEÏNAT DE L’AVINGUDA MONTSENY AQUEST DISSABTE 16 AL MATÍ

L'última trobada va ser davant l'escola Els Costerets, al desembre.

Com ja és habitual i de manera periòdica, l’alcaldessa, Abigail Garrido, reprendrà el dissabte 16 de febrer les trobades amb els veïns i veïnes del municipi a places i carrers. Aquesta vegada serà a la cantonada de l’Avinguda Montseny i el carrer Miquel Servet, a les Roquetes. Així, a partir de les 11 del matí, l’alcaldessa es reunirà per parlar amb el veïnat d’aquesta zona del nucli de les Roquetes i conèixer-ne de primera mà i en primera persona les inquietuds i impressions sobre l’estat i necessitats del barri. En cas de pluja, la trobada es traslladaria a les instal·lacions municipals de Vinya d’en Petaca. 

Aquesta iniciativa coneguda amb el nom d’ “A prop teu: converses amb l’alcaldessa”, respon al compromís adquirit al començament de l’actual mandat municipal, per part del govern municipal, de sortir als carrers i places per parlar i escoltar la població. 

Emmarcat en el projecte per a la transparència, la proximitat i la convivència de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, l’equip de govern promou aquestes trobades, a peu de carrer, per apropar les polítiques i accions locals a la realitat veïnal i esperona la ciutadania a participar-hi per tenir veu en les mesures i projectes que s’impulsen per al bé comú al municipi. 

Es tracta de la primera trobada d’aquest 2019. L’any passat, l’alcaldessa va trobar-se a la via pública amb veïnat d’altres zones i barris com ara Les Torres, la urbanització Rocamar, la Cervereta, l’Avinguda Catalunya o el carrer del Carç.