Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 

Fes una cerca per:

Data inicial

Data final

Interes

Descripcio

08-08-2019 

OBERTA LA CONVOCATÒRIA DEL 20È CONCURS LITERARI DE NARRATIVA CURTA ELS CINC PINS

L’acte de lliurament de premis es farà el dia 22 de novembre.

Fins el divendres 27 de setembre, a les 14 hores, es poden presentar els relats per participar a la 20a edició del concurs literari de narrativa curta Els Cinc Pins de Sant Pere de Ribes. Els treballs, de temàtica lliure, optaran a dues categories: la primera, d’àmbit nacional (dotada amb un premi de 550 euros), i la segona, d’àmbit comarcal (amb una dotació de 350 euros per l’obra guanyadora). Per presentar-s’hi cal ser, això sí, major d’edat, les obres han de ser inèdites, escrites en llengua catalana i no poden tenir una extensió superior als cinc fulls DinA4 mecanografiats a doble espai i a una sola cara. Així mateix, la font tipogràfica ha de ser Arial o Times New Roman, i la mida igual o superior a 11.   

Cada autor o autora podrà presentar únicament a concurs un escrit, que es lliurarà per quadruplicat i es presentarà dins d’un sobre tancat on es farà constar la comarca de procedència, el nom del concurs i la categoria a la qual es presenten. Dins d’aquest sobre n’hi haurà un altre tancat que contindrà una targeta on es farà constar el nom, adreça i telèfon de la persona que el presenta.

Els relats s’han de lliurar personalment a les Oficines d’Atenció Ciutadana de Ribes (plaça de la Vila, 1) o de les Roquetes (plaça de la Vinya d’en Petaca s/n).  El veredicte del jurat, format per tres persones especialistes convidades, es comunicarà directament als premiats la setmana de l’11 al 15 de novembre i l’acte de lliurament de premis es farà el dia 22 de novembre a les 19.00 hores, a la sala Sol del Centre Cívic l’Espai de les Roquetes.

El certamen està organitzat per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, el Centre Cívic L’Espai i la Biblioteca Josep Pla de les Roquetes, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Per a més informació es poden consultar les bases del concurs a la web municipal o adreçar-se al Servei de Cultura (tel. 93 896 73 00 o a l’email cultura@santperederibes.cat).