Agenda de l'Alcaldessa

Dijous, 28 d'octubre de 2021

Bon dia!
Us recordo que està obert el termini per votar algunes de les 32 propostes que s’han presentat als pressupostos participatius de l’Ajuntament per al 2022. Teniu temps fins al 7 de novembre per votar. Aquí podeu veure tota la informació: https://bit.ly/3ml58QA
¿ Agenda pública: 28 d'octubre de 2021
¿ He rebut la visita de veïns i veïnes per parlar amb ells.
¿ He tingut reunió amb Cultura per treballar el festival Udaeta.
¿ Sessió plenària de la Diputació de Barcelona.
¿ Tinc una reunió de treball sobre el projecte de camí i cases d’Oliba, una iniciativa molt interessant sobre el Camí de l’abat Oliba i els monestirs i esglésies que va fundar.
¿ Aniré a la Festa de la Gent Gran 2021 al Centre Parroquial de Ribes.
¿ Assistiré a la festa i sopar del peix senzill, organitzat per NODE Garraf, a Vilanova, per donar suport als productes de proximitat.
--
¡Buenos días!
Os recuerdo que está abierto el plazo para votar algunas de las 32 propuestas que se han presentado a los presupuestos participativos del Ayuntamiento para el 2022. Tenéis tiempo hasta el 7 de noviembre para votar. Aquí podéis ver toda la información: https://bit.ly/3ml58QA
¿ Agenda pública: 28 de octubre de 2021
¿ He recibido la visita de vecinos y vecinas para hablar con ellos.
¿ He tenido reunión con Cultura para trabajar el festival Udaeta.
¿ Sesión plenaria de la Diputación de Barcelona.
¿ Tengo una reunión de trabajo sobre el proyecto de camino y casas de Oliba, una iniciativa muy interesante sobre el Camino del abad Oliba y los monasterios e iglesias que fundó.
¿ Iré a la Festa de la Gent Gran 2021 en el Centre Parroquial de Ribes.
¿ Asistiré a la fiesta y cena del peix senzill, organizado por NODE Garraf, en Vilanova, para apoyar los productos de proximidad.