Agenda de l'Alcaldessa

Dilluns, 15 de novembre de 2021

Bon dia! Recordeu que avui és l’últim dia per sol·licitar un ajut que cobreix part de la despesa de la T-10 per a la línia de bus Sitges – Sant Pere de Ribes – Vilanova i la Geltrú. Més informació: https://bit.ly/ajuts_bus_garraf
¿ Agenda pública: 15 de novembre de 2021
¿ Avui rebré la visita de veïns i veïnes per conèixer les seves inquietuds.
¿ Assistiré a la inauguració de la nova temporada de la Ruta del Xató de Vilanova, com a diputada.
¿ Junta de Govern de la Mancomunitat Penedès-Garraf.
¿ Tindré una reunió de treball amb el diputat de Mobilitat, Espais Naturals i Prevenció d'Incendis Forestals de la Diputació, Josep Tarín.
¿ Em reuniré amb Salut per rebre informació actualitzada sobre la situació de la COVID-19 al municipi i a la comarca.
¿ Tindré una reunió amb els alcaldes i alcaldesses de la Plataforma Penedès Marítim per seguir reivindicant la rebaixa dels peatges de la C-32.
--
¡Buenos días! Recordad que hoy es el último día para solicitar una ayuda que cubre parte del coste de la T-10 para la línea de bus Sitges - Sant Pere de Ribes – Vilanova i la Geltrú. Más información: https://bit.ly/ajuts_bus_garraf
¿ Agenda pública: 15 de noviembre de 2021
¿ Hoy recibiré la visita de vecinos y vecinas para conocer sus inquietudes.
¿ Asistiré a la inauguración de la nueva temporada de la Ruta del Xató de Vilanova, como diputada.
¿ Junta de Gobierno de la Mancomunitat Penedès-Garraf.
¿ Tendré una reunión de trabajo con el diputado de Movilidad, Espacios Naturales y Prevención de Incendios Forestales de la Diputación, Josep Tarín.
¿ Me reuniré con Salut para recibir información actualizada sobre la situación de la COVID-19 en el municipio y en la comarca.
¿ Tendré una reunión con los alcaldes y alcaldesas de la Plataforma Penedès Marítimo para seguir reivindicando la rebaja de los peajes de la C-32.