Agenda de l'Alcaldessa

Dijous, 16 de setembre de 2021

Agenda pública: 16 de setembre de 2021
Bon dia! Avui m’entrevista la cadena alemanya Deutsche Welle per promocionar el turisme de la província de Barcelona com a model de turisme sostenible.
Em reuniré amb la secretària general del Departament d’Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya, Anna Figueras, per reclamar-li més places públiques per al Centre de Dia de Les Roquetes, per tal que sigui viable la seva obertura.
Com a diputada de Turisme de la Diputació de Barcelona em reuniré amb el Consell Comarcal d’Osona per conèixer els nous projectes previstos a la zona, i amb l’Ajuntament de Terrassa per tractar el projecte Vapor.0 de turisme industrial.
També em reuniré amb la Federació Naturista-Nudista de Catalunya per parlar de la millora de la senyalització a les platges nudistes de Catalunya.
Reunió amb Adrià Solà, regidor de Cultura de Les Roquetes, Joventut, TICs i Smart Cities, per treballar conjuntament els projectes relacionats amb les seves àrees.
Bon dijous!!!
--
Agenda pública: 16 de septiembre de 2021
¡Buenos días! Hoy me entrevistan en la cadena alemana Deutsche Welle para promocionar el turismo de la provincia de Barcelona como modelo de turismo sostenible.
Me reuniré con la secretaria general del Departament d’Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya, Anna Figueras, para reclamarle más plazas públicas para el Centro de Día de Les Roquetes, para que sea viable su apertura.
Como diputada de Turismo de la Diputación de Barcelona me reuniré con el Consell Comarcal de Osona para conocer los nuevos proyectos previstos en la zona, y con el Ayuntamiento de Terrassa para tratar el proyecto Vapor.0 de turismo industrial.
También me reuniré con la Federación Naturista-Nudista de Cataluña para hablar de la mejora de la señalización en las playas nudistas de Cataluña.
Reunión con Adrià Solà, regidor de Cultura de Les Roquetes, Juventud, TICs y Smart Cities, para trabajar conjuntamente los proyectos relacionados con sus áreas.
¡Buen jueves!