Agenda de l'Alcaldessa

Dilluns, 13 de setembre de 2021

Bon dia d’inici de curs escolar a tots els nens i nenes del municipi de tot cor!
Agenda pública: dilluns, 13 de setembre de 2021.
Reunió setmanal de l'equip de direcció per fer seguiment dels plans d'acció i millorar el dia a dia de l’Ajuntament.
Rebré la visita d’alguns veïns i veïnes.
Estic contenta de poder anunciar que hem aconseguit un nou Programa de Formació i Inserció al municipi, el d’Auxiliar d'Imatge Personal: perruqueria i estètica, a banda dels cursos que ja teníem. Avui es presenten per l’inici del curs escolar.
Més tard faré la reunió setmanal amb l’equip de Turisme de la Diputació de Barcelona i també la Junta de Govern de la Mancomunitat Penedès-Garraf.
Tinc reunió amb Salut per conèixer la situació actual de la COVID-19 al territori.
A més, farem una reunió interna per treballar la proposta de conveni que firmarem amb el departament d'Ensenyament, per les obres del nou institut-escola Xaloc / Mediterrània.
BON DILLUNS!
¡Buen día de inicio de curso escolar a todos los niños y niñas del municipio de todo corazón!
Agenda pública: lunes, 13 de septiembre de 2021.
Reunión semanal del equipo de dirección para hacer seguimiento de los planes de acción y mejorar el día a día del Ayuntamiento.
Recibiré la visita de algunos vecinos y vecinas.
Estoy contenta de poder anunciar que hemos conseguido un nuevo Programa de Formación e Inserción en el municipio, el de Auxiliar de Imagen Personal: peluquería y estética, además de los cursos que ya teníamos. Hoy se presentan por el inicio del curso escolar.
Más tarde haré la reunión semanal con el equipo de Turismo de la Diputación de Barcelona y también la Junta de Gobierno de la Mancomunitat Penedès-Garraf.
Tengo reunión con Salut para conocer la situación actual de la COVID-19 en el territorio.
Además, haremos una reunión interna para trabajar la propuesta de convenio que firmaremos con el departamento de Ensenyament, por las obras del nuevo instituto-escuela Xaloc / Mediterránea.
¡BUEN LUNES!