Agenda de l'Alcaldessa

Dimarts, 19 d'octubre de 2021

Agenda pública: 19 d'octubre de 2021
Bon dia! ¿ Avui és el Dia Internacional de la Lluita Contra el Càncer de Mama. El meu suport a TOTES les dones que lluiten dia a dia !!!¿
¿ Començo el dimarts amb la reunió del gabinet de crisi municipal per fer seguiment de la pandèmia de la COVID-19 al municipi.
¿ Roda de premsa, juntament amb la regidora de Serveis Socials, Ana Herrera i el regidor de Ciutadans, Òscar León, sobre la convocatòria d’ajuts COVID-19 per a famílies vulnerables propietàries de l’habitatge on resideixen.
¿ Reunió de treball sobre el pla de gestió del patrimoni: Castell de Ribes, Centre d’Interpretació d’Indians i l’Ermita de Sant Pau.
¿ Junta de Govern Local de l’Ajuntament. Aprovarem la despesa per pintar pictogrames per a autistes als passos de vianants que formen part de l'itinerari escolar; ampliem el contracte per al servei de recollida d’aigües residuals al dipòsit de Can Lloses; i aprovarem el conveni amb l’Associació Autisme amb Futur 2021.
¿ Reunió de coordinació del govern.
¿ Ple municipal, en el qual aprovarem les ordenances fiscals per a l’any 2022.
--
¿ Agenda pública: 19 de octubre de 2021
¡Buenos días! ¿ Hoy es el Día Internacional de la Lucha Contra el Cáncer de Mama. ¡Mi apoyo a TODAS las mujeres que luchan día a día!!! ¿
¿ Empiezo el martes con la reunión del gabinete de crisis municipal para hacer seguimiento de la pandemia de la COVID-19 en el municipio.
¿ Rueda de prensa, junto con la regidora de Servicios Sociales, Ana Herrera, y el regidor de Ciudadanos, Oscar León, sobre la convocatoria de ayudas COVID-19 para familias vulnerables propietarias de la vivienda donde residen.
¿ Reunión de trabajo sobre el plan de gestión del patrimonio: Castell de Ribes, Centro de Interpretación de Indians y la Ermita de Sant Pau.
¿ Junta de Gobierno Local del Ayuntamiento. Aprobaremos el gasto para pintar pictogramas para autistas en los pasos de peatones que forman parte del itinerario escolar; ampliaremos el contrato para el servicio de recogida de aguas residuales en el depósito de Can Lloses; y aprobaremos el convenio con la Asociación Autismo con Futuro 2021.
¿ Reunión de coordinación del gobierno.
¿ Pleno municipal, en el que vamos a aprobar las ordenanzas fiscales para el año 2022.