Agenda de l'Alcaldessa

Dimarts, 21 de setembre de 2021

Agenda pública: 21 de setembre de 2021
Bon dia! Estic de camí a Madrid per reunir-me amb el secretari d’Estat de Turisme, Fernando Valdés. Presentarem projectes de la Diputació i dels Ajuntaments als fons europeus!!
Faré la Junta de Govern Local online en la qual donarem compte de la recepció de les obres d’urbanització de La Fàbrica Tèxtil Miret de Sant Pere de Ribes, sol·licitarem a l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural una subvenció per tirar endavant les obres de restauració i conservació d’immobles de notable valor cultural per al trienni 2021-2023, i acceptem el recurs tècnic de la Diputació de Barcelona i aprovem l’elaboració d’un Pla de Màrqueting Turístic de Sant Pere de Ribes.
Reunió setmanal online de coordinació del govern per tractar els projectes transversals que afecten les diferents regidories i acabaré amb la Junta de Portaveus online prèvia al ple del 28 de setembre.
Bon dimarts!
---
Agenda pública: 21 septiembre 2021
¡Buenos días! Estoy de camino a Madrid para reunirme con el secretario de Estado de Turismo, Fernando Valdés. ¡Presentaremos proyectos de la Diputación y de los Ayuntamientos a los fondos europeos!
Haré la Junta de Gobierno Local online en la que daremos cuenta de la recepción de las obras de urbanización de La Fábrica Textil Miret de Sant Pere de Ribes, solicitaremos a la Oficina de Apoyo a la Iniciativa Cultural una subvención para tirar adelante las obras de restauración y conservación de inmuebles de notable valor cultural para el trienio 2021-2023, y aceptamos el recurso técnico de la Diputación de Barcelona y aprobamos la elaboración de un Plan de Marketing Turístico de Sant Pere de Ribes.
Reunión semanal online de coordinación del gobierno para tratar los proyectos transversales que afectan a las diferentes concejalías y acabaré con la Junta de Portavoces online previa al pleno del 28 de septiembre.
¡Buen martes!