Agenda de l'Alcaldessa

Dimarts, 28 de setembre de 2021

Agenda pública: 28 de setembre de 2021
Bon dia!!
Començo el dimarts amb la reunió del gabinet de crisi municipal per fer seguiment de la pandèmia COVID-19 al municipi.
Reunió, com a diputada de Turisme, amb l’Ajuntament d’Igualada, conjuntament amb Fira d’Igualada, per treballar possibles canals de col·laboració.
A la Junta de Govern Local, aprovarem, entre altres temes, iniciar la redacció del Pla Especial de Catàleg de masies i cases rurals. Aprovarem el pressupost per instal·lar una caldera de Biomassa a l'Ermita de Sant Pau. Aprovarem el crèdit per atorgar ajuts de transport i matrícula d’estudis post obligatoris per al curs 2020-2021. I aprovarem la sol·licitud de subvenció de la Diputació de Barcelona per al “Programa de noves oportunitats educatives”.
A la tarda, assistiré a la presentació dels “Vestigis d’Olèrdola”
Al vespre, Ple municipal.
Bon dimarts!
---
Agenda pública: 28 de septiembre de 2021
¡Buenos días!
Empiezo el martes con la reunión del gabinete de crisis municipal para hacer seguimiento de la pandemia de la COVID-19 en el municipio.
Reunión, como diputada de Turismo, con el Ayuntamiento de Igualada, conjuntamente con Fira d’Igualada, para trabajar posibles canales de colaboración.
En la Junta de Gobierno Local, aprobaremos, entre otros temas, iniciar la redacción del Plan Especial de Catálogo de masías y casas rurales. Aprobaremos el presupuesto para instalar una caldera de Biomasa en la Ermita de Sant Pau. Aprobaremos el crédito para otorgar ayudas de transporte y matrícula de estudios post obligatorios para el curso 2020-2021. Y aprobaremos la solicitud de subvención de la Diputación de Barcelona para el "Programa de nuevas oportunidades educativas".
Por la tarde, asistiré a la presentación de los "Vestigis d’Olèrdola”
Por la noche, Pleno municipal.
¡Feliz martes!