Agenda de l'Alcaldessa

Dimarts, 5 d'octubre de 2021

Agenda pública: 5 d'octubre de 2021
Bon dia!!
¿ Començo el dimarts amb la reunió del gabinet de crisi municipal per fer seguiment de la pandèmia de la COVID-19 al municipi.
¿ Entrevista al programa “Sessió plenària” de Canal Blau per repassar l’actualitat del municipi.
¿ Cloenda de la Jornada de Gastronomia Sostenible, organitzada per NODE Garraf. ¿
¿ A la tarda, Junta de Govern Local en la qual aprovarem l’adjudicació dels treballs per arranjar la font de la Plaça Catalunya; aprovarem el projecte de millora de l’eficiència energètica de l’enllumenat públic del municipi; aprovarem la convocatòria de subvencions per arranjar habitatges de la gent gran, persones amb dificultats de mobilitat o amb risc d’exclusió social; i la convocatòria per a l’atorgament d’ajuts per al Transport Adaptat 2021.
¿ Reunió de coordinació del govern.
--
Agenda pública: 5 de octubre de 2021
¡Buenos días!
¿ Empiezo el martes con la reunión del gabinete de crisis municipal para hacer seguimiento de la pandemia de la COVID-19 en el municipio.
¿ Entrevista en el programa "Sessió plenària" de Canal Blau para repasar la actualidad del municipio.
¿ Clausura de la Jornada de Gastronomía Sostenible, organizada por NODE Garraf. ¿
¿ Por la tarde, Junta de Gobierno Local en la que aprobaremos la adjudicación de los trabajos para arreglar la fuente de la Plaza Cataluña; aprobaremos el proyecto de mejora de la eficiencia energética del alumbrado público del municipio; aprobaremos la convocatoria de subvenciones para arreglar viviendas de las personas mayores, personas con dificultades de movilidad o con riesgo de exclusión social; y la convocatoria para la concesión de ayudas para el Transporte Adaptado 2021.
¿ Reunión de coordinación del gobierno.