Agenda de l'Alcaldessa

Dimecres, 3 de gener de 2018

Agenda pública: dimecres dia 3 de gener de 2018.
Ahir no vaig escriure l'agenda, així que faig un petit resum. Al matí vam tenir reunió amb l'equip de govern i vam treballar l'apertura de la Casa de la Vila. El pregó de Festa Major de Sant Pau, el farem allà!! Vam fer visitar d'obres i ja estan acabant de fer els retocs finals i la neteja. 
Avui, he començat contestant correus pendents i ara, aniré a veure el patge reial a la plaça Llobregat de Les Roquetes que ha organitzat la UCER (unió de comerciants). Us hi esperem als més petits  amb les cartes!! Visitaré diferents obres que s'estant fent i al migdia, tinc visita mèdica. A la tarda, participaré en la gavació de "Hoteles con Encanto" de la Sexta que avui serà a l'Hotel Palou de Ribes!!! Felicitats al Pau i l'Antònia per creure en aquest lloc i per fer tanta i tanta feina perquè aquest sigui encantador!! Unes imatges de l'Hotel!!
 
Ayer no escribí la agenda, así que hago un pequeño resumen. Por la mañana tuve reunión con el equipo de gobierno y trabajamos la apertura de la Casa de la Vila. El pregón de Festa Major de Sant Pau, lo haremos allí!! Fuimos a visitar las obras y ya se están acabando de hacer los retoques finales y la limpieza.
Hoy, he empezado contestando correos pendientes y ahora, iré a ver al paje real a la plaza Llobregat de Les Roquetes que ha organizado la UCER ( unió de comerciants). Os esperamos a los más pequeños con las cartas !!  Visitaré diferentes obras que se estàn haciendo y al mediodía, tengo visita médica. Por la tarde, participaré en la grabación de "Hoteles con Encanto" de la Sexta que hoy será en el Hotel Palou de Ribes!!! Felicidades Pau y Antonia por creer en este lugar y por hacer tanto y tanto trabajo para que este lugar sea encantador!! Una imágenes del Hotel!!