Agenda de l'Alcaldessa

Divendres, 24 de setembre de 2021

Agenda pública: 24 de setembre de 2021
Avui he visitat alguns centres educatius de Ribes, acompanyada de la regidora d’Educació, Paqui Carrasquilla, per veure com han iniciat el curs escolar. En els propers dies visitaré la resta d’escoles, instituts i llars d’infants del municipi.
També m’he reunit amb el diputat d’Infraestructures de la Diputació de Barcelona, Pere Pons, per treballar en la millora dels vials que pertanyen a la Diputació i passen pel nostre municipi.
Farem una reunió interna per repassar les propostes del proper ple municipal, que celebrarem el dimarts 28 de setembre.
Reunió, juntament amb la regidora de Participació Ciutadana, Antònia Pulido, per valorar la primera onada de l’Altaveu de la Ciutadania, una eina de consulta i participació ciutadana que estem implantant al municipi per fer consultes periòdiques, ja que ens permet posar en pràctica la nostra política de transparència i participació.
Bon divendres!
---
Agenda pública: 24 de septiembre de 2021
Hoy he visitado algunos centros educativos de Ribes, acompañada de la regidora de Educación, Paqui Carrasquilla, para ver cómo han iniciado el curso escolar. En los próximos días visitaré el resto de escuelas, institutos y guarderías del municipio.
También me he reunido con el diputado de Infraestructuras de la Diputación de Barcelona, Pere Pons, para trabajar en la mejora de los viales que pertenecen a la Diputación y pasan por nuestro municipio.
Haremos una reunión interna para repasar las propuestas del próximo pleno municipal, que celebraremos el martes 28 de septiembre.
Reunión, junto con la regidora de Participación Ciudadana, Antonia Pulido, para valorar la primera oleada del Altaveu de la Ciutadania, una herramienta de consulta y participación ciudadana que estamos implantando en el municipio para hacer consultas periódicas, ya que nos permite poner en práctica nuestra política de transparencia y participación.
¡Feliz viernes!