Construïm és una formació política local de nova creació integrada per ViA, UM9-CUP, SI, MES, Moviment Republicà, GER, CDR i Assemblea. Es presenta com a tal per primera vegada a les eleccions municipals de 2019.

Volem obrir les portes de l’Ajuntament al conjunt de la ciutadania i situar al centre de les prioritats municipals les condicions de vida dels veïns i veïnes superant els interessos i límits partidistes.

Volem un nou espai que s’articuli sobre la base de mecanismes i formes de participació radicalment democràtics, des de la diversitat ideològica.

Volem una nova majoria que es comprometi a treballar sota un posicionament ètic i unes pràctiques polítiques responsables, compromeses i transparents.

Volem un nou ajuntament que des dels valors republicans, defensi sense embuts el dret a l’autodeterminació del poble de Catalunya, i alhora propiciï espais de diàleg, debat i consens per a tothom.

Volem treballar incansablement per la reducció de les desigualtats socials, garantir drets com l’habitatge, la salut, el treball i l’educació tot fomentant la cohesió social.

Volem millorar els nostres serveis públics recuperant-ne el control i la gestió, sota criteris d’eficiència, eficàcia, justícia social i sostenibilitat mediambiental.

Volem interpel·lar a la responsabilitat col·lectiva de la ciutadania pel respecte a l’entorn, al bon veïnatge i a la convivència per assolir un municipi net i respectuós amb les persones.

 

REPRESENTANTS MUNICIPALS

 

Esther Rodríguez i Maldonado (Construïm)

Tomàs Carandell Baruzzi (Construïm)

Albert Bonet Huete (Construïm)

Montse Mestre i Casas (Construïm)

Quima Albalate Giménez (Construïm)

 

WEB I XARXES SOCIALS

    

 

MOCIONS

Les mocions presentades als plens pel grup municipal es poden consultar a les seccions de mocions inlcoses en l'apartat dels Plens municipals.

 

NOTÍCIES/ARTICLES D'OPINIÓ:

(Formació política de nova creació i amb representació al Consistori per primera vegada el 2019)