A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Esports

25/06/2020 18:30

Les piscines exteriors municipals de Ribes i les Roquetes han entrat en funcionament aquesta setmana adaptant-se a les noves mesures de prevenció i seguretat per la Covid-19. Les instal·lacions esportives obren cada dia des de dilluns passat, 22 de juny, en dos torns horaris (de les 11h a les 15h i de les 15.30h a les 20h) per qüestions d’aforament i per permetre una millor rotació i ús de les instal·lacions a les persones usuàries. Només tanquen al públic durant mitja hora per dur a terme tasques de neteja i desinfecció.

La reobertura de les piscines inclou tots els seus serveis, amb limitacions d’aforament de 120 persones a cada nucli mentre es mantinguin els actuals protocols sanitaris. El preu de l’entrada s’ha reduït a la meitat per franja horària, de manera que si un mateix dia s’hi va dos cops (matí i tarda) es paga l’equivalent a una entrada normal.

Les instal·lacions s’han hagut d’adaptar a totes les mesures preventives adoptades contra la Covid-19. A banda de les tasques de neteja i desinfecció, també s’han fet canvis en la protecció del personal, la senyalètica per normatives, estora desinfectant a l’entrada i cons per delimitar l’espai entre els usuaris.

L’interior de l’Espai Blau, obert des del 25 de juny

També l’Espai Blau ha obert les seves instal·lacions interiors aquest dijous, 25 de juny. A banda de seguir les normes i protocols sanitaris establerts pel coronavirus, l’equipament ofereix com a novetat una nova APP que permet fer reserves als usuaris, a banda d’altres opcions relacionades amb el centre.

Entre les mesures Covid aplicades hi ha la distribució de la piscina amb carrils d’anada i de tornada, la separació dels aparells cardiovasculars amb mampares i l’establiment de dispensadors d’hidrogel alcohòlic automàtic. L’ús de mascareta és obligatori per desplaçar-se per l’interior de les instal·lacions i prescindible per fer activitat esportiva.