A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Ajuntament

23/11/2020 12:07

L’equip del Síndic de Greuges de Catalunya atendrà telemàticament els veïns i veïnes de Sant Pere de Ribes el dijous, 10 de desembre. La finalitat d’aquest servei és efectuar consultes o presentar queixes sobre actuacions de l’Administració pública o de les empreses que prestin serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etcètera).

Les visites, que s’hauran de demanar amb cita prèvia, s’atendran per videotrucada o telefònicament. Les entrevistes es poden concertar trucant al telèfon gratuït 900 124 124 o bé enviant un correu electrònic a sindic@sindic.cat.

Resultat d’un conveni signat entre l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i el Síndic de Greuges, aquest últim atén regularment i de manera presencial els requeriments de la ciutadania als nuclis de Ribes i les Roquetes. Amb motiu de la crisi de la Covid-19 i seguint els protocols sanitaris vigents, en aquesta ocasió l’atenció s’ofereix telemàticament.

El Síndic de Greuges és un òrgan que actua com a defensor dels ciutadans i ciutadanes i vetlla pel bon funcionament de les administracions públiques de forma políticament independent i amb objectivitat, supervisant i col·laborant amb l’Administració catalana amb l’objectiu de donar suport i millorar el seu funcionament.