A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Policia local

01/12/2020 12:19

Agents de la Policia Local van detenir la setmana passada un home de 41 anys per violència masclista. Els fets van tenir lloc en un pis del carrer de Barcelona, a les Roquetes. Alertats pels veïns, que avisaven que s’hi sentien cops i crits, els agents van accedir a l’interior, on es van trobar amb objectes llençats per terra. L’agressor, a més, havia llençat diversos objectes i mobles per la finestra.

El detingut, que es trobava sota els efectes de l’alcohol i les drogues, està acusat de maltractament i altres delictes, tot i que no hi va haver agressió física. Per la seva banda, la víctima, de 41 anys, va ser acompanyada pels agents fins a un centre mèdic, després de portar-la a la comissaria dels Mossos d’Esquadra, on va presentar la denúncia.

Els fets van tenir lloc tres dies abans del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones. En aquest sentit, la Policia Local insisteix en la necessitat que la comunitat es conscienciï i truqui els serveis d’urgències per comunicar qualsevol sospita de maltractament, tal i com van fer els veïns en aquest cas. Alhora, s’informa les dones que pateixen aquest tipus d’agressions que tenen a la seva disposició un ventall de recursos al seu abast, entre ells els que ofereix la Policia Local.