A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Cooperació

16/12/2020 11:59

La Regidoria de Cooperació, Solidaritat i Pau de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha programat dues exposicions relacionades amb els drets dels infants. Al Centre Cívic L’Espai de les Roquetes, s’hi pot veure la mostra Nena objecte a partir d’aquest 16 de desembre i fins al 8 de gener vinent. Per la seva banda, el Centre Cultural El Local de Ribes acull la mostra Mendicar per viure del 17 de desembre al 8 de gener.

Les exposicions estaven programades inicialment al novembre, amb motiu de la celebració dels dies internacionals dels Drets dels Infants (20 de novembre) i dels Drets Humans (10 de desembre), però es van haver d’ajornar per les restriccions establertes per contenir la Covid-19. Paral·lelament, la setmana passada es va fer difusió d’un vídeo sobre els Drets Humans a les xarxes socials municipals, que es pot veure a través del canal de Youtube de l’Ajuntament. L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha organitzat les exposicions amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.