A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Formació

13/01/2021 12:00

En el marc del programa SINGULAR 2020 que l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes està duent a terme s’ha iniciat al desembre dues formacions adreçades a joves entre 16 i 29 anys sense feina que els ajudarà a millorar les seves possibilitats d’accés al món laboral.

Es tracta de les especialitats formatives “Reparació de vehicles de mobilitat personal” i “Màrqueting digital i atenció al client”, de les quals encara queden algunes places disponibles per a nois i noies en situació de desocupació inscrits al SOC. Totes dues són totalment subvencionades i consten de 300h d’aprenentatge. Un cop finalitzades, inclouen un període de pràctiques professionals a les empreses, d’unes 80 hores.

L’objectiu d’aquest programa, és aconseguir la inserció laboral i la reinserció acadèmica dels seus participants. Per aconseguir-ho, es reforça la millora de la qualificació a través de les competències professionals de les persones joves i el nivell d'ocupabilitat amb diverses accions d'orientació i inserció laboral, formació i un acompanyament i tutorització individuals al llarg de tot el programa.

A l’especialitat de “Reparació de vehicles de mobilitat personal” les persones participants aprendran a conèixer les eines bàsiques per al manteniment de vehicles de mobilitat personal (bicicletes, patinets, etc.), mecànica bàsica i també avançada, plataformes elèctriques així com també seguretat vial i legislació. Pel que fa a l’opció de “Màrqueting digital i atenció al client”, la formació versa sobre les botigues online, que són i com funcionen, dissenyaran un pla de màrqueting digital, aprendran el funcionament del comerç electrònic i també l’atenció al client i les comunicacions a les xarxes.

Els joves interessats a participar-hi o rebre informació han d’enviar un missatge per WhatsApp al  687 729 333 o bé escriure un correu electrònic a serveilocalocupacio@santperederibes.cat.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, d'acord amb els projectes Singulars de Garantia Juvenil.