A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Gent Gran

22/04/2021 11:49

Els casals de la gent gran de Ribes i de les Roquetes han posat en marxa classes de gimnàstica de manteniment i de ball en línia, que ofereixen a persones jubilades o pensionistes residents al municipi. Coincidint amb la desescalada per la Covid-19 i l’arribada de la primavera, les activitats es duran a terme a l’aire lliure. Tothom qui estigui interessat a participar ha de trucar al 650 04 02 14, de dilluns a divendres, de 9h a 14h.

Les classes de gimnàstica de manteniment s’oferiran dilluns i dijous, de 9.45h a 10.45h, a la pista poliesportiva municipal de les Roquetes, i dimecres i divendres, amb els mateixos horaris, al pati de Can Salvador, a Ribes. El preu d’aquesta activitat és de 14€ mensuals.

Les classes de ball en línia, gratuïtes, es faran dimarts, de 10h a 11h, a la pista poliesportiva municipal de les Roquetes, i dijous, de 9.45h a 10.45h, al pati de Can Salvador Miret. L’horari en aquest segon espai és provisional i es preveu que es pugui ampliar davant la possibilitat que s’hagin de fer dos grups.

Els casals de la gent gran han començat a recuperar en les darreres setmanes les activitats a l’aire lliure, un cop superada l’aturada motivada per la pandèmia. Prèviament a l’inici de les classes de gimnàstica de manteniment i de ball en línia, s’han reprès les passejades pels entorns urbans de Ribes i les Roquetes. La recuperació de les activitats a l’aire lliure ha estat una petició de la gent gran, sempre respectant les mesures de seguretat i prevenció per la Covid-19.