A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Ajuntament

31/05/2021 11:44

El passat divendres 28 de maig, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i el Grup Bon Preu van signar un conveni de col·laboració en el marc del procés de selecció de personal pel nou establiment Esclat, que obrirà les seves portes en el municipi el darrer trimestre d’aquest any 2021. 

Aquest conveni es fonamenta en la voluntat de treballar de forma conjunta tots aquells aspectes que fomentin l’ocupabilitat del major nombre possible de persones del municipi. En aquest sentit, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes compta amb el Servei Local d’Ocupació i la borsa de treball del municipi que es posarà a disposició del grup Bon Preu per facilitar durant el procés de selecció els perfils de les persones inscrites demandants d’ocupació que s’ajustin als de les ofertes de treball generades per l’obertura del nou establiment de Bon Preu a Sant Pere de Ribes.

L’establiment comptarà amb un equip d’aproximadament 102 persones: perfils de jornada completa, temps parcial, cap de setmana, així com de caràcter temporal. Les posicions vacants estan orientades a diferents perfils de professionals: zona de caixes, reposició (inclòs torn de nit) i donar servei a les diferents seccions de frescos de la botiga: fleca, fruita i verdura, xarcuteria, carnisseria i peixateria.

L’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, ha valorat molt positivament la implantació del nou Esclat a Sant Pere de Ribes en aquests moments de recuperació socioeconòmica causada per la crisi sanitària actual i ha manifestat que “per nosaltres és molt important la sensibilitat que ens ha mostrat Bon Preu com a empresa per tal que persones del nostre municipi que actualment estan a l’atur puguin treballar també en el propi municipi”.

El Grup Bon Preu tradicionalment ha vetllat per un bon desenvolupament de la seva política de Recursos Humans, aplicant els principis de la Llei d'igualtat d'oportunitats entre homes i dones, i en tots els processos de selecció es tenen en compte totes les candidatures sense discriminació d'edat ni sexe.

El cap del departament de Persones del Grup Bon Preu, Albert Aranda, ha manifestat la voluntat del grup Bon Preu de generar llocs de treball en el propi municipi amb gent del municipi “perquè el que volem és generar riquesa en el poble”.

Bon Preu ofereix contracte indefinit des del primer dia als seus treballadors i treballadores i actualment és considerada una de les empreses que generen més ocupació a Catalunya, amb una plantilla de més de 9.200 persones. En aquest sentit, Aranda ha destacat que aposten per “llocs de treball de qualitat, de llarg termini i que la gent es quedi i no hi hagi rotació”.

Les persones interessades poden consultar l’oferta publicada.  El procés de selecció serà en format online i ja ha començat aquest mes de maig.

 

Sobre el nou Esclat de Sant Pere de Ribes

El nou establiment estarà situat a la Rambla del Garraf 2-12, de Sant Pere de Ribes i comptarà amb una superfície de 2.465m2 de sala de vendes. L’obertura està prevista pel 3r trimestre d’aquest 2021 i disposarà de 235 places d’aparcament, benzinera EsclatOil i punt de recollida de la compra a BonpreuEsclat online.

El model comercial de Bonpreu i Esclat destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, una excel·lent atenció al client, amb preus molt competitius i en un entorn de compra agradable i còmode. El Grup aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat, fet que el converteix en el referent de productes de km 0 a Catalunya.