A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Policia local

05/07/2021 13:46

Agents de la Policia Local han detingut un jove de Vilanova i la Geltrú, de 27 anys, per la presumpta comissió dels delictes de violència de gènere, amenaces i tinença d’arma de foc simulada, aquest dissabte, 3 de juliol, a Ribes. Segons les primeres informacions, l’home hauria saltat pels patis adjacents a la casa de l’exparella, de 19 anys, i l’hauria amenaçat a ella i a la seva família, tot exhibint una arma a les mans que els amenaçats desconeixien si era o no de foc real. La noia ha hagut de ser tractada a l’Hospital Sant Camil per un quadre d’angoixa i ansietat, després de ser atesa pels serveis sanitaris del SEM.

Dues patrulles de la Policia Local s’han presentat als llocs dels fets després de rebre, cap a dos quarts de nou del vespre, un avís telefònic del pare de la noia. Els agents han observat un jove que en veure’ls ha accelerat el pas amb intenció de sortir corrents i abandonar el lloc. Alhora, un veí i testimoni dels fets l’ha assenyalat, el que ha permès interceptar-lo, localitzant l’arma guardada a l’interior d’una bossa tipus bandolera que duia penjada. Tot seguit, s’ha comprovat que l’arma esta detonadora, però que el segon cartutx que duia el carregador era real, la qual cosa hauria provocat lesions a les mans de l’agressor en cas d’haver-la disparat. 

El jove detingut té antecedents per detencions anteriors, ingressos a presó i ordres d’allunyament per delictes de lesions, amenaces i tinença d’armes.