A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Gent Gran

05/10/2022 13:05

Els Casals de la Gent Gran de Ribes i les Roquetes han programat un seguit d’activitats al llarg de tot aquest mes d’octubre per celebrar el Mes de la Gent Gran, enguany sense cap restricció per la pandèmia de la Covid-19. El programa inclou xerrades sobre alimentació saludable, tallers de salsa, sardanes, conta-contes i actuacions tots els dissabtes del mes.

Les activitats del Mes de la Gent Gran han començat aquest dilluns 3 d’octubre amb una xerrada sobre alimentació i envelliment actiu a càrrec del Servei d’Atenció Primària Alt Penedès-Garraf, al Casal de la Gent Gran de Ribes. Aquesta mateixa xerrada es farà al Casal de la Gent Gran de les Roquetes, aquest dijous 6 d’octubre, de 10h a 11h.

El dissabte 8 d’octubre se celebrarà la Festa de Germanor a Can Salvador Miret, a Ribes, de 17.15h a 18.15h, amb rom cremat i havaneres a càrrec del Grup de Rondalla de les Roquetes, i de 18.30h a 19.30h amb el ball.

El dilluns 10 d’octubre tindrà lloc un taller de salsa a la sala polivalent del casal de les Roquetes, de 18.30h a 19.30h. Aquest mateix taller es realitzarà al casal de Ribes el dijous 13 d’octubre, de 18h a 19h. El dissabte 15 d’octubre el grup de sevillanes del casal de Ribes farà una exhibició al casal de les Roquetes, de 17.15h a 18.15h, i a continuació el grup Harmonia amenitzarà el ball.

El dilluns 18 d’octubre se celebrarà el dia “Porta al teu amic/amiga a Ioga Tastet”, de 10.30h a 11.30h, al casal de les Roquetes, i de 12h a 13h, al casal de Ribes. El dissabte 22 d’octubre el grup de sevillanes Aires de Roquetes del Casal de la Gent Gran de les Roquetes visitarà Can Salvador Miret per fer la seva exhibició, i després el grup Casa Castilla i León serà l’encarregat d’amenitzar el ball. 

L’última setmana d’octubre estarà dedicada al taller de sardanes i al taller de conta-contes. El primer es realitzarà el dimarts 25 al casal de Ribes, de 10h a 11h, i el segon, el divendres 28, a les Roquetes, de 17h a 17.45h. El dissabte 29 d’octubre se celebrarà el gran ball de germanor al Casal de la Gent Gran de les Roquetes.

El dilluns 31 d’octubre el taller de conta-contes “Amics Lectors” es farà al Casal de la Gent Gran de Ribes, de 16.45h a 17.30h, i el taller de sardanes, al casal de les Roquetes, el dimecres 2 de novembre, de 18.30h a 19.30h.

El Mes de la Gent Gran es clourà amb una festa de cloenda i ball el divendres 4 de novembre, a la Finca Mas Solers. Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a qualsevol dels dos Casals de la Gent Gran de Sant Pere de Ribes.

Les activitats es reprenen amb l’inici de la temporada 2022-2023

Els Casals de la Gent Gran de Ribes i les Roquetes ja tenen preparades les activitats que oferiran a les persones usuàries durant la temporada 2022-2023. A tots dos espais, s’oferiran passejades per l’entorn urbà, ball en línia, ioga, sevillanes, tallers de cultura i benestar emocional i físic, de dibuix i pintura, de TIC, bingo i ball, entre d’altres. Tothom que estigui interessat en participar en aquestes activitats, s’ha d’adreçar directament als casals.